Greitoji pagalba sielai;



Опубликовал: Ajjana, 15-08-2011, 13:22, литовский / Личное, 15 359




K.psichologinis ir dvasinis pagalbos centras
Greitoji pagalba sielai;
• Intuityvus konsultavimas (online);
• Individualios meditacijos;
• Emocininis palaikymas sunkiai sergantiems, mirštantiems ir jų giminėms;
• Transcendentinis nėščiųjų mokymas;
• Šokis – masažas MAURI (sielos ir kūno terapija).


Lėja Ajanasan -Meilė Aumienė
Alchemikė – bioterapeutė


Tel. +370 639 49 884; El.p.ajjanasan@gmail.ru; www.savespazinimas.lt
skyp. meile.aumiene
Su Leja susipazinome pries du metus. Kodel atejau? Du ilgus metus sirgau depresija pati to neitardama. Asmeninis gyvenimas buvo tragiskoje busenoje, as pati kaip moteris laikiau save nieko verta, su tevais pastovus konfliktai, nemylimas darbas. Visas gyvenimas atrode kaip chaosas, ir tas….praeinantis pro sali. Is pradziu tik kalbejomes, analizavome ivykius, santykius, sapnus, stropiai atlikdavau visus uzduotus namu darbus. Jau po pirmos konsultacijos, pajauciau lengvuma. Veliau atejau I masaza. Turiu pasakyti, kad Mauri masazas yra nepakartojama patirtis, kuria siulyciau isbandyti kiekvienam! Jo metu siela susilieja su kunu viename graksciame sokyje. Tai nezemiskas patyrimas, esantis auksciau suvokimo ribu.

Svarbiausia, kad siame ilgame kelyje I save, Leja visada buvo salia manes! Kartais kreipdavausi I ja vidury nakties ir VISADA sulaukdavau pagalos!

Musu dvieju metu draugyste kardinaliai pakeite mano gyvenima. Kaip? Naudojuosi Lejos ismokytomis technikomis savarankiskai. Be to…. paemiau metus nemokamu atostogu ir isvaziavau I kita sali igyvendinti savo svajones, isimylejau ir esu mylima, tapau drasesne, samoningesne, linksmesne ir gyvesne. Reikia pamineti, kad pradejo keistis I geraja puse ir mano artimuju gyvenimai. Dabar jauciu, kad esu pati savo gyvenimo kureja, o ne auka stebinti kaip praeina gyvenimas pro sali.

Miela Leja,

Is visos sirdies dekoju, Jums, uz pagalba, meile ir draugyste!

Su meile ir sviesa,

Sonata


  • Нравится
  • 12

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos