Viskas ką mes sakome – materialu. Šie 2 magiški žodžiai paveiks tavo gyvenimą…



Опубликовал: Ajjana, 25-11-2018, 12:33, литовский / Духовное / Pagalba sau, 3 620


center][/center]

Galinga psichologijos technika, keičianti gyvenimą, lyg mostelėjus burtininko lazdele. Pabandykite ir pamatysite šokiruojančius pasikeitimus!

Žodžiai turi galią! Įsitikinimai, kurie veda tave, veikia viską, kas vyksta tavo gyvenime. Jeigu tu bijai blogiausio ir visą laiką apie tai galvoji, taip ir nutinka, pastebėjai?
Ir atvirkščiai – jeigu diena prasidėjo žvaliai, aktyviai, pozityvia nuotaika ir puikiomis mintimis, ji taip ir tęsis.

Yra stipri psichologinė technika, kuri prilyginama magijai. Tu gali daryti įtaką tai realybei, kurioje egzistuoji, – tereikia pasirinkti teisingą nuostatą. Viskas neįtikėtinai paprasta…

Du slaptus žodžius, apie kuriuos tu sužinosi, galima naudoti kasdien. Mes ir taip dažnai tai darom, patys to nesuvokdami, bet jeigu tai daryti sąmoningai, rezultatas bus visai kitas.

Pradėk praktikuoti šį pratimą ir po 2 savaičių pasižiūrėk, kaip tu pasikeitei.
Sakyk „Leidžiu!“, jeigu galvoji apie pozityvius įvykius,
ir „Atšaukiu!“, jeigu tave kankina nemalonios mintys.



Garsiai tark tai, apie ką svajoji, ir pabaigoje pridurk „Leidžiu!“.

Ši technika leis tau prižiūrėti save, sąmoningiau žvelgti į gyvenimą ir su kiekviena diena artėti prie norimo tikslo. Pridėkite sakinį: „ Atšaukiu visas kliūtis“ ir pasakytų žodžių efektas dar sustiprės.

Savitaiga – galinga praktika, ir žmonės, tai darantys kasdieniniame gyvenime, daug pasiekia. Mokėjimas atkreipti dėmesį į savo veiksmus ir žodžius veda į veiksmų įsisąmoninimą ir treniruoja valią.

Pabandyk atlikti šią įdomią praktiką. Ypač naudinga ji bus savimi nepasitikintiems žmonėms. Tik tu pats atsakingas už savo gyvenimą, būk dėmesingas tam, ką darai ir galvok tik apie gera! Tai neišvengiamai padarys tave laimingu…
iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos