Kodėl skauda? Energetinės skausmo priežastys



Опубликовал: Ajjana, 18-04-2019, 16:14, литовский / Активизация ДНК / Pagalba sau, 3 566




Dažnai užduodame sau klausimą, kodėl skauda nugarą, kodėl neatlikus jokio sunkaus fizinio darbo maudžia visą kūną?

Mūsų sprendimai, veiksmai, aplinkinių įtaka bei kasdieniškos gyvenimiškos aplinkybės generuoja skirtingas emocijas ir jausmus, kurie “vaikščioja” po mūsų kūnus nematomais energetiniais kanalais, o jei emocijų ir jausmų kelius bandytume nagrinėti mokslo kalba – nervais.

Skirtingi jausmai bei emocijos veikia skirtingus kūno taškus, organus, todėl senosios kultūros įvairius fizinius sutrikimus, o ypatingai nepaaiškinamus kūno skausmus pirmiausia siūlydavo gydyti ne vaistais, o dvasiniu keliu, išsprendžiant net tik fizinį skausmą ar negalavimą, bet pašalinant ir jo priežastį – pašalinant neigiamas emocijas, kurios ir sukėlė skausmą ar negalavimą.

Negatyvios emocijos ir jausmai tarsi užblokuoja gyvybinės energijos tekėjimą mūsų kūnais, tokiu būdu kai kurios kūno dalys tarsi “apmiršta”, nebevykdo savo visavertės veiklos ir gimsta liga ar skausmas. Pvz.: baimės jausmas veikia inkstus, liūdesys – plaučius, neigiami prisiminimai – blužnį, pyktis – kepenis. Žemiau rasite skausmo įvairiuose kūno taškuose energetines priežastis, nuorodas, kaip šalinant jas – galima pašalinti ir skausmą, negalavimą.


1. Raumenų skausmas
: Judėjimas į priekį, augimas kaip asmenybei. Kuo lankstesni būsime gyvenime prisitaikydami prie naujų iššūkių, tuo rečiau jausime nepaaiškinamus raumenų skausmus.

2. Galvos skausmas: Migreninis galvos skausmas dažniausiai mus užpuola tada, kai reikia priimti sprendimus. Žinome, kad sprendimą priimti turėsime, tačiau atsisakome jį priimti. Tai iššaukia galvos skausmą.



3. Kaklo skausmai: tai negalėjimo atleisti sau ar aplinkiniams padarinys. Nuoskaudų našta kaupiasi būtent kaklo srityje. Apmąstykite, ko vis gi negalite atleisti ir paleisti. Tai padarius praeis ir kaklo skausmas.



4. Dantenų skausmas:
susijęs su sprendimais ir tikslais, kurių neiškeliame sau, neformuojame uždavinių, siekių bei neiname link jų įgyvendinimo.



5. Skausmas pečių srityje: problemų ir rūpesčių našta. Išanalizavus “einamąsias” problemas dings ir sunkioji skausmo kupra.



6. Pilvo skausmas: “nesuvirškinote” neigiamų emocijų, kurios dažniausiai susijusios su nusivylimu, liūdesiu bei gedulu. Pasistengus suvokti, kokio neigiamo jausmo negalite įveikti savyje, pradings ir skausmas pilvo srityje.




7. Viršutinė nugaros dalis
: nejaučiate moralinės paramos iš aplinkinių ir artimųjų, jaučiamės nemylimi, nereikalingi.



8. Skausmas apatinėje nugaros dalyje: tai indikacija, kuri turėtų nukreipti mintis link finansinės gerovės apmąstymo. Besivystantis skausmas apatinėje nugaros dalyje dažniausiai susijęs su finansinėmis problemomis, išgyvenimu dėl nestabilios materialinės padėties. Galbūt paprastas pajamų ir išlaidų planavimas gali pašalinti net ilgalaikius skausmus nugaros apačioje.



9. Uodegikaulio skausmas: “sėdite” ant tiksinčios bombos, būtina save nukreipti reikiamų skubių sprendimų link.



10. Skausmas alkūnėse: priešinatės natūraliems gyvenimo pokyčiams, perdėtai konservatyviai mąstote. Galbūt reiktų pasiduoti natūraliai įvykių tėkmei.



11. Skausmas rankose: nešate ne savo emocinę negatyvią naštą. Kodėl nešate svetimą skausmą, kodėl išgyvenate svetimas emocijas, dėl ko jaudinatės?



12. Skausmas plaštakose: tai nesukurto energetinio ryšio su aplinka ir aplinkiniais padarinys. nejaučiame energetinių mainų tarp savęs ir aplinkos. Galbūt atėjo laikas naujoms pažintims bei gebėjimui gyventi aktyvesnį socialinį gyvenimą.



13. Skauda klubai: bijote įgyvendinti savo tikslus, judėti į priekį, daryti sprendimus. Skaudant klubams taip pat nejaučiame palaikymo iš artimųjų, paramos ir paskatinimo siekiant mūsų tikslų.



14. Skausmas sąnariuose:
atsiverkite naujiems mąstymo vėjams, naujoms idėjoms, nebijokite jų įsileisti į savo gyvenimą.



15. Kelių skausmas:
susipriešinimas su aplinka, artimaisiais, komandinio darbo, komandinio tikslų siekio nejautimas. Tačiau tai ne aplinkos, o pačių mūsų kaltė, tai mes nepriimame aplinkos ir aplinkinių. Neleiskime savo ego dominuoti, išklausykime ir aplinkos nuomonę, argumentus. Tikėtina, kad parklupdę savo egoizmą sumažinsime kelių skausmą.



16. Dantų skausmas: diskomfortas kasdieniniame gyvenime susiduriant su kasdieniškais iššūkiais. Įveikime juos kaip kasdienybės dalį arba bent pasistenkime mąstyti kiek pozityviau.



17. Skausmas kulkšnyse:
neleidžiate sau ilsėtis, nesuteikiate savo kūnui ir sielai reikiamo apdovanojimo už sunkų darbą. taip pat vertėtų gerinti seksualinį gyvenimą.



18. Jei dėl skausmo imame darytis tingūs: tai ženklas, kad nuobodulys užvaldė kasdienybę. Būtini nauji iššūkiai ir idėjos. Ieškokime naujo darbo ir veiklos.



19. Kojų skausmas: depresijos ženklas. Pasistenkite mėgautis smulkmenomis, džiaugtis mažmožiais. Išbandykite naują pomėgį, siekite džiaugsmo.



20. Nepaaiškinamas skausmas įvairiose kūno vietose: apsivalymo ir pokyčių procesai jau vyksta. Greičiausiai dar nesuvokiate, kad “keičiate odą”, pereinate į naują gyvenimo kokybę, reikia tik ją įsileisti į savo gyvenimą. “Pakeitus” odą nurims ir nepaaiškinami smulkūs skausmai visame kūne. Apsivalymas nuo negatyvių emocijų ir praeities jau vyksta.



21. Skauda akys: ko nenorime matyti? Tai susiję su visomis akių ligomis.



22. Skauda ausys: ko nenorime girdėti? Tai susiję su visais klausos sutrikimais.



Pašalindami neigiamas emocijas, pamatisime nuostatus,prisiminsime savo Tikroje esme,susijumgsime su Ja ir iviks transformacjia,taip pašalinsime kartu ir skausmo priežastį.
iš ineta
(Sintezas info L.Xej,L.Burbo)


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos