Ar Jūs leidžiate sau, gauti būtinąją pagalbą, palaikymą reikiamu momentu?



Опубликовал: Ajjana, 16-10-2019, 19:17, литовский / Личное / Pagalba sau / Asmeniniai laiškai, 3 120



Jeigu jūs JAUČIATĖS BLOGAI VIDUJE, NETURITE GALIMYBĖS SU KUO NORS PAKALBĖTI,
jeigu Jūs susimąstote apie savų problemų sprendimo paieškas, kuomet kūnas yra visai be energijos,
jeigu nebegalite gyventi taip, kaip gyvenate,
o kaip gyventi kitaip - nežinote.

Jeigu IEŠKOTE KITO PROBLEMŲ SPRENDIMO BŪDO,
tuomet LEISKITE SAU PASKAMBINTI ŠIUO TELEFONO NUMERIU:
+37060422392, LEISKITE SAU PRIIMTI IR GAUTI nemokamą skubųjį nuotolinį energetinį PALAIKYMĄ, pagalbą, o jeigu turėste ketinimą padėti sau ir toliau, pagerinti savo vidinę ir išorinę būtį -i raskite laiko sau ir galimybę atvykiti į konsultaciją - seansą.


KĄ JUMS TAI DUOS?

1. Naują matymą stresinių situacijų. Žemiškų problemų priežasčių radimą.



2. Permąstymą. Destruktyvių energetinių blokų, esančių pasąmonėje (JŲ TRANSFORMACIJA MANIMI) ištirpimą ir gyvybinės energijos išlaisvinimą. Santykių su savimi ir kitais harmonizavimą.



3. Gyvybinės energijos atkūrimas kūno ląstelėse, per Kvantinį universaliosios energijos prisilietimą. Stresų ištirpdymas.



KĄ DAR, BENDRAUDAMI SU MANIMI, JŪS GALITE GAUTI?



1. Draugišką Universalios, besąlyginės meilės energijos palaikymą, jūsų priėmimą be smerkimo, teisimo, be kritikos, su mano pagarba ir supratingumu.



2. NAUJAS MATYMAS.

Ryšio atstatymas su Energijos Šaltiniu jūsų viduje, o tai reiškia - energetinio balanso atkūrimą kūne.



3. BLOKŲ IŠTIRPDYMAS išlaisvins jus nuo įsisenėjusių nuoskaudų, reikalavimų sau ir kitiems ir atskleis JŪSŲ VIDUJE ESANTĮ GYVYBINĖS ENERGIJOS POTENCIALĄ.



4. Iškreiptų energijų TRANSFORMACIJA. Jos padės jums būti savimi. Pirmiausiai pradėsite ramiai, drąsiai kalbėti apie savus poreikius, norus, interesus pačiam sau, o paskui ir partneriui, artimiesiems.



5. Jūsų TALENTO PASIREIŠKIMAS KITAIP MATYTI save kaip žmogų (suvokimas, priėmimas, iškreiptų aspektų transformavimas savo viduje, sąmoningas savo daugiaplaniškumo suvokimo įgyjimas, santykio su savimi pasikeitimas, o tai reiškia ir su kitais).



6. Atsakomybės už savo pasirinkimą ir o pasirinkimo pasekmes SUVOKIMAS (t.y už savo gyvenimą, išsilaisvinimas nuo kaltės jausmo ir kitų kaltinimo, savo, kaip Žmogaus, vertės suvokimo įgyjimas, turinčio savyje Aukščiausiąjį Absoliuto Sąmonės Aspektą).



7. GEBĖJIMO pažadinimas: SAVŲ REAKCIJŲ, to, kas vyksta jūsų gyvenime, pamatymas kitaip. Tai padės Jums patiems sukurti Vidinę laisvės būseną, kuri paremta sąmoningu pasirinkimu, kur nukreipti savo dėmesį.



8. Įgysite jūsų paslėptos asmeninės jėgos potencialo aktyvaciją.



9. Jūsų gyvenimo kokybės pagerėjimas visose jo sferose.



10. ŽINIAS, PAGRĮSTAS PRAKTINE PATIRTIMI ir vidinės alchemijos instrumentus, kurie padeda transformuoti mąstymo stereotipus ir formuoti naujus įsitikinimus, kurie pritraukia geriausią gyvenimo scenarijų gausoje ir klestėjime, laimės, džiaugsmo ir meilės būsenoje.



Lėja Meilė Aumienė - meistrė - gyduolė, energijos transformavimo praktikė, KOSMOBIOTERAPEUTĖ, aiškiaregė.


--
Dovilė.


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos