Галактическая Музыка Сил Света, Портал в Новую Жизнь | Через 7 Минут Ты Увидишь Совершенно Новый Мир



Опубликовал: Ajjana, 18-10-2018, 08:00, Медитативная музыка / Медитации / Pagalba sau, 4 023



GYDANTIS „TAIP“ MANO SIELAI, PROTUI IR KŪNUI.MEDITACIJA(PRAKTIKA)

„Tie, kas dar yra kūne, suvokia, kokia tikroji jo prigimtis,
Tas gyvena laimės ir laisvės būsenoje, čia ir dabar“
Šri Pamana Macharši (žymus indų filosofas ir žynys, gruodžio 30 d. 1879-balandžio 14 d. 1950).

ĮVADAS

Tavo protas diferencijuoja, kritikuoja ir paskirsto.
Protas – svarbi dalis mūsų, kuri tam tikruose gyvenimo slenkstiniuose etapuose, stovi kaip užsimaskavęs sargas
. Kuris vėl ir vėl viską įvertina, kelia viską po klaustuku arba abejoja.
Po sveiko proto kauke, slepiasi didelė baimė. Protas bijo nebekontroliuoti, tavęs, žmogau, nes jis žino, kad be jo tavyje, žmogau, yra dar kita dalis.

Tai kai kas didesnio, begalinio, viršijančio tavo proto mąstymo ribas.
GYDANTIS „TAIP“ MANO SIELAI, PROTUI IR KŪNUI.MEDITACIJA(PRAKTIKA)

Tai tavo tikroji esmė, tikroji esybė, amžina būtis, pasireiškianti tokiomis formomis kaip Gyvenimas, o žmoguje, kaip Gyvybė – Meilė – Sąmonė Neišreikštos Pradžių Pradžios – Šviesos Kibirkštis, nematomai gyvenanti širdyje ir pasireiškianti žmogaus kūne kaip Gyvybė/Gyvenimas, kaip kūrybinis pradas, paslėptas šviesos grūdeliuose, kurie yra kiekvienos kūno ląstelės branduolyje.

Išoriškai ši dalis pasireiškia kaip intuicija, kaip nepakartojami kūno pojūčiai (bėgantys per kūną „skruzdėliukai“, deginantis šaltis arba netikėta karščio banga ir dilgčiojimas rankose, įtampa širdyje, šiluma, spontaniškai kilęs vaikiškas džiaugsmas, švaros ir nekaltybės būsena, dieviškos palaimos). Kai širdis ir protas per meditaciją, per sąmoningą saviugdą susilieja į vieną, žmogaus viduje prabunda neišsemiamas meilės, išminties, įkvėpimo, visagalės jėgos šaltinis. Priėjimą prie kurio žmogus turi visada.

PAGRINDINĖ DALIS

Taigi, nuo ko pradėti?
Kaip pažadinti jėgos, meilės, išminties šaltinį?

NUO KETINIMO PRIIMTI, PAŽINTI IR ATVERTI SAVYJĮ ŠĮ ŠALTINĮ. PATOGIAI ĮSITAISYTI, SUTEKTI DĖMESĮ Į SAVO KVĖPAVIMĄ. IR PRADĖTI BENDRAVIMĄ SU PAČIU SAVIMI-DAUGIAMATE BŪTYBE.

Nuo suvokimo to, Kuo iš Tiesų Esi. Nuo pripažinimo, kad tu - ŽMOGUS- žvaigždinė-žemiška daugiamatė energo-informacinė kosminė būtybė, sudaryta iš skirtingų dažnių vibracijų energijų. TU – tai ir Sąmonė Neišreikštojo – Gyvybės-Meilės kibirkštis, ir siela, sudarytą iš planetų, žvaigždžių, galaktikų, žvaigždynų, visatos energijų, išreiškianti save jausmais, intuicija, paslėptais ar išreikštais talentais ir gebėjimais.

Aš pripažįstu Gyvybės- Meilės Dvasios egzistavimą manyje, žmoguje. Ir sakau, tai savo dalelei – TAIP.

Suvokiu, kad manyje yra ir kita dalis manęs. Suvokiu ir pripažįstu – aš protas, intelektas, ego, išreiškiantis save per idėjas, įkvėpimą, mintis, įsitikinimus, nuostatas. Sakau „TAIP“ šiai savo dalelei.

Pripažįstu ir suvokiu, kad visa tai yra ir aplink mane ir man paties viduje. Pripažįstu ir suvokiu, kad aš-fizinis kūnas, sudarytas iš sukoncentruotos labai žemų vibracijų šviesos energijos substancijos, vadinamos materija septynių lygių sąmonės. Pasireiškiančios per pojūčius ir atliekančios įvairius veiksmus fiziniame kūne, turinčios savo sąmonę. Tai savo dalelei, savo pirmutiniam partneriui aš sakau: „TAIP“.

MEDITACIJA.
GYDANTIS „TAIP“ MANO SIELAI, PROTUI IR KŪNUI.MEDITACIJA(PRAKTIKA)

O dabar atsisesk,arba paguldyk visą kūną taip, kad jam būtų patogu.
Užmerk akis. Sutelk visą savo dėmesį į kvėpavimą. Sąmoningai stebėk kaip oras įeina ir išeina.
Intuityviai prisiliesk delnu prie kaktos, kitą delną padėk ant krūtinės centro.
Sutelk dėmesį į sąlyčio taškus delno ir kaktos.
Pastebėk atsiradusius pojūčius. Vėliau, pastebėk, kas vyksta galvoje
. Ar yra dialogas joje? Pastebėk tai. Ir vėl pervesk savo dėmesį į sąlyčio tašką tarp kaktos ir delno. Pabūk šiame taške. Prajausk ir pažvelk į tai, kas įvyko galvoje su tavo mintimis. Pastebėk tai.

Giliai įkvėpk, iškvėpk. Lėtai ir ramiai toliau tęsk savo kvėpavimą.

Perveskit dėmesį į tašką tarp delno ir krūtinės ląstos.
Atkreipk dėmesį į tai, kas šiuo metu vyksta šiame taške. Prajausk delno ir kūno paviršiaus susiliejimą.
Prajausk visus pojūčius, kurie atsiranda kūne sąlyčio taškuose tarp delnų ir kūno. Įsiklausyk į širdies plakimą ir pradėk kvėpuoti per delnus. Įsivaizduok kaip oras įeina per tavo delnus. Iškvėpk per nosį. Atkreipk dėmesį kaip kūnas atsipalaiduoja.
PABŪK ŠIAME SĄMONINGAME ATSIPALAIDAVIME. LEISK SAU TIESIOG BŪTI IR MĖGAUTIS ŠIA BUVIMO AKIMIRKA.

Tęsiant kvėpavimą per delnus, tyliu šnabždesiu, taip, kad girdėtų kūno ląstelės, išark: „MANO MINTYS, ŽODŽIAI IR VEIKSMAI YRA PUSIAUSVYROJE. MANO PROTAS IR MANO JAUSMAI YRA PAUSIAUSVYROJE. MANO INTELEKTAS IR INTUICIJA YRA PUSIAUSVYROJE.“
Tris kartus giliai įkvėpk, iškvėpk. Nusišypsok sau ištariant savo vardą ir žodžius „aš tave myliu“. Atmerk akis. Išsitempk visu kūnu.

Vėtra
10/02/2018


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos