KAIP VEIKIA VISUOTINIS VIBRACIJOS DĖSNIS



Опубликовал: Ajjana, 15-06-2018, 07:06, Психология 3-его тысячелетия / Pagalba sau, 4 685


Mecislovas Ivanauskas
KAIP VEIKIA VISUOTINIS VIBRACIJOS DĖSNIS

Viskas Visatoje, įskaitant kietuosius kūnus, yra sukurta iš energijos, vibruojančios skirtingais dažniais. Sudėtingas visuotinis energijos tinklas per įvairius dažnius ir vibracijas apjungia visus ir kiekvieną. Energija peržengia fizinio kūno ribas, sukurdama jį supantį apsiaustą, žinomą, kaip aura. Kiekvienas iš mūsų turime išskirtinę aurą, kuri vibruoja savo unikaliu vibraciniu dažniu. Yra išskiriami aukštesni ir žemesni dažniai bei aukštesnės ir žemesnės vibracijos. Žemesnės vibracijos yra siejamos su sąstingiu, pasitikėjimą mažinančiomis mintimis, negatyviomis emocijomis, prasta sveikata ir nedideliu arba jokiu dvasiniu supratimu (ypač žemos vibracijos atvejais). Aukštesnės vibracijos yra siejamos su įgalinančiomis mintimis, teigiamomis emocijomis, gera sveikata ir stipriu dvasiniu žinojimu. Baimės, neapykantos, pavydo, pykčio, sielvarto ir nevilties jausmai vibruoja žemu ir lėtu dažniu. Mintys ir jausmai apie meilę ir dėkingumą vibruoja greičiau ir aukščiau.
Kodėl tai turi tau rūpėti :
Tu esi didžiulės energetinės ekosistemos Žemėje ir už Žemės ribų dalis. Materija, kuri nuolat vibruoja įvairiomis formomis, yra tiesiogiai su tavimi susijusi. Oras, kuriuo kvėpuoji, vanduo, kurį geri, purvas, ant kurio stovi, augalai, kuriuos pasodini, gyvūnai, kuriuos maitini, saulė, kuri tave šildo – viskas egzistuoja, kaip viena gyva sąmonė, kuri paremia ir palaiko gyvenimą šioje ypatingoje planetoje. Tu esi dieviška šios šventos energijos matriksos dalis. Tau bet ką gavus/ paėmus, yra tikimasi, kad tu duosi lygiai atgal. Taip veikia mūsų pasaulis, taip veikia Visata. Tokiu būdu gyvenimas yra save palaikantis. Kai neatpažįsti savo vietos šioje ekosistemoje, tuomet tu daugiau imi neduodamas atgal ir tampi godžiu. Tai prirtraukia į tavo energetinį lauką negatyvias vibruojančias energijas ir sukelia disbalansą. Energija siekia balanso. Tu privalai gerbti tai, kad kiekviena diena, kurią tu esi gyvas, yra šventa, kad kiekvienas įkvėpavimas paremia tavo gyvenimą, kad kekvienas maistas maitina tavo kūną, ir visa tai turi vibruojančią energiją įvairiuose lygiuose.
Žvelgiant iš metafizinės pusės, tu esi būtybė, sudaryta iš skirtingų energijos lygmenų – fizinio, emocinio, protinio ir dvasinio. Kiekvienas iš jų turi vibracinį dažnį, kuris sukuria bendrą tavo būtybės vibraciją. Tavo vibracinis dažnis veikia tavo realybę. Kai tu pakeiti savo vibracinį dažnį, tu tiesiogiai paveiki savo fizinį pasaulį. Kiekvieną akimirką tavo energijos vibracija iš vienos pusės yra paremta to, kaip tu jautiesi, ir apibūdina tavo būseną, iš kitos pusės – įtakoja tai, kaip tu jautiesi ir tavo būseną. Kiekvienas tavo pasirinkimas pakelia arba pažemina tavo vibraciją. Kaita yra nuolatinė. Kai esi sąmoningas savo vibracijoms, gali pastebėti, kada jos yra aukštos ar žemos, taip pat gali atskirti, kas sukelia jų svyravimus. Visos fizinės, protinės, emocinės ir dvasinės būsenos, kurias tu patiri, yra skirtingi vibruojančios energijos lygmenys ir dažniai. Tavo emocijos visada atspindi tavo mintis. Jei tavo mintys tau sukelia geras emocijas, tuomet energetiškai tu esi kai aukštoje vibracijoje. Šis dažnis taip pat pakyla arba nukrenta priklausomai nuo dažnio daiktų, kurie tave supa.
Visa ko energija veikia tave vienu ar kitu būdu. Kiekvienas apsikeitimas, kiekviena reakcija ir akimirka kasdieniame gyvenime turi poveikį tavo energijos lygiui ir tavo būsenai. Energija muzikoje, televizijos programose ir kituose žmonėse – visa turi poveikį tavo vibracijai, sveikatai ir gerovei. Atmink ir tai, kad tavo mintys apie kitus kuria energetinius laidus. Jei tavo mintys neša meilę, švelnumą ir pozityvumą – puiku, jei jos yra negatyvios, jos greit išeikvos tavo energiją. Jei tu pastoviai pripildai savo gyvenimą negatyvumu, kartodamas pykčio, pavydo ir baimės pilnas mintis kitų ir savo paties atžvilgiu, valgai žemos energijos maistą, įsitrauki į alkoholį ir narkotikus, tuomet tu kuri negatyvią vibracinę energiją ir tavo energetinis laukas pasidaro debesuotas, niūrus ir užsikimšęs. Tavo vibracinis dažnis yra magnetas, kuris pritraukia tavo patirtis. Panašus traukia panašų. Žemesnės vibracijos būtybė, labiau tikėtina, pritrauks žemo dažnio patirtis, aplinkybes, žmones, pasekmes ir, priešingai, jei tavo energetinė jėga krypsta į teigiamus tavo gyvenimo aspektus, tuomet tu pritrauki aukštesnę energiją ir išreiški savo realybėje tai, ką brangiausio laikai savo širdyje.
Tavo energija yra tiesiogiai susijusi su tavo mintimis ir tavo aplinka. Žinoma, darbas, namai ir aplinka, kurie paremia ir skatina aukštesnės vibracijos gyvenimo būdą yra daug palankiau, tačiau daugumai šiandien tai dar nėra įmanoma. Tu pats turi prisiimti atsakomybę už savo pabudimą ir transformaciją žemesnių vibracijų energijų akivaizdoje ir laikytis strategijų, kurios tave paremia. Tai, kokia, yra tavo energetinė vibracija, visada nusprendi tu pats, niekas kitas. Tu turi visą kontrolę savo asmeninei vibracijai. Tu esi vibruojanti energetinė būtybė, todėl turi nukreipti savo energiją ten, kur tu nori eiti, ne ten, kur tu nenori eiti. Dažniausiai žmonės kalba apie tai, ko jie nenori, ir taip retai apie tai, ko jie iš tikrųjų nori. Tu esi galingas. Kai tu supranti, kokią galią turi tavo mintys, jausmai, emocijos ir žodžiai, tu pradedi akivaizdžiai plėstis ir palaipsniui pasieksi gyvenimą, kuris atitiks tavo drąsiausias svajones. Bet nesuklysk, tai nutinka tik tada, kai tu iš tikrųjų prisiimi savyje šių elementų kontrolę.
Būdamas sąmoningas ir sąmoningai remdamasis Vibracijos dėsniu, tu gali padidinti greitį, kuriuo vibruoja tavo kūno molekulės ir iš esmės pakelti savo energijos dažnį bei vibraciją. Tai paskatina tavo evoliuciją įvairiuose lygiuose ir padeda tau surasti save, išplėsti savo supratimą apie pasaulį, kuris tave supa, ir susijungti su žmonėmis bei Gamta gilesniame lygyje. Pakeldamas savo vibraciją ir integruodamas aukštesnes energijas į fizinį kūną, tu pradedi pritraukti teigiamas patirtis, įskaitant žmones, turi daugiau aiškumo, mėgaujiesi geresne fizine, emocine ir protine sveikata, patiri pozityvias emocijas, jaunėji ir įgyji gebėjimą sąmoningai kurti, galvoji apie gražesnes mintis ir įgyji dvasinio ryšio pojūtį. Ar gali įsivaizduoti, kaip tai puikiai jaučiasi? Viskas skamba gerai teorijoje, bet kaip tai įgyvendinti praktiškai? Yra daugybė būdų, kaip gali pakelti savo sąmonės lygį ir energijos vibraciją, ir šauniausia yra tai, kad jeigu tu esi pabudimo ir transformacijos kelyje, tu neišvengiamai surasi tau labiausiai tinkančius metodus. Tu intuityviai žinai, kas turi teigiamą poveikį tavo kūno vibracijai ir kas priešingą. Tikėtina, kad ne kartą skirtingais savo gyvenimo etapais tu esi mėginęs pakelti savo kūno, proto ir dvasios vibracijas ir galbūt pasiekei nuostabius rezultatus, o galbūt vis dar jautiesi, kad esi kažkur ne ten, kur turėtum būti.
http://gyvenusumeile.lt/visuotinis-vibracijos-desnis/


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos