Vandens kristalai – raktas geresniam bangų ir dalelių sąveikos supratimui



Опубликовал: Ajjana, 7-08-2012, 13:40, Художественные фильмы / литовский / Pagalba sau, 7 215


Paskutinių šimto metų laikotarpyje mokslas ignoravo materijos banginį aspektą, dėl dogmatinės ir vienpusiškos nuostatos. Ir tik dabar kai kurie mokslininkai prisiminė apie jį, ir tai padeda jiems pasiekti vis didesnių rezultatų tyrimuose. Vienas tokių pionierių yra japonų tyrinėtojas Emoto Masaru, kuriam pirmajam pavyko padaryti mikroskopines vandens kristalų fotonuotraukas. Detalūs Emoto ir jo grupės tyrimai ryškiai demonstruoja aplinkos, muzikos, iki pačių subtiliausių svyravimų ir vibracijų, pavyzdžiui, minties (banginis aspektas), poveikį materijai, užšaldyto vandens pavyzdžiu. Sveikas ir švarus šaltinio vanduo sukuria estetiškai puikius, spindinčius, simetriškus kristalus, o tuo tarpu miesto užteršto vandens, arba kokio nors kito, fiziškai ar chemiškai apnuodyto, kristalai turi blankią išvaizdą, labai primityvią formą arba iš vis neturi struktūros. Tokiu būdu, vandens sugebėjimo įsiminti dėka, galima daryti išvadas apie aplinkos kokybės poveikį geriamajam vandeniui. Gilūs moksliniai tyrimai liudija taip pat apie tai, kad priklausomai nuo muzikos pobūdžio, pavyzdžiui, klasikinės arba „Heavy Metal“, kuri yra visiška priešybė klasikiniam žanrui, atsiranda kraštutinai skirtingos kristalų formos. Tokie metodai padeda objektyviai apmastyti meno poveikį aplinkiniam pasauliui.

Tokiu būdu, grožis mene, sukeliantis dvasinį džiaugsmą, yra ne tik subjektyvus atskiro žmogaus jausmas formuojant materiją, kuri nuostabiu būdu visada siekia estetiškai puikių bei harmoningų formų. Tai, turbūt, vienas svarbiausių gyvenimo būdingų požymių, taip pat matomo augalų ir gyvūnų pasaulio formų grožyje. Čia pasireiškia gyvenimo kosminių dėsnių vektorių poveikis, kuriems žmogus, būdamas gamtos dalis, taip pat paklūsta ir kuriais, žinoma, turi vadovautis savo veikloje.

Tas faktas, kad vanduo turi savotišką atmintį ir labai stipriai reaguoja į subtiliausias vibracijas, pavyzdžiui, klasikinės muzikos, patvirtinta daugelio tyrinėtojų. Ir kiekvienais metais jų kiekis didėja. Kaip pavyzdį čia galima paminėti profesoriaus Berndo Kreplino mokslinių tyrimų rezultatus Štutgarto universitete. Atlikdamas detalius mikroskopinius skysčių tyrimus, jis padarė nuostabią mokslinę išvadą apie informacinius srautus gamtoje, kurie iki šiol nėra mokslininkų akiratyje. Materija sugeba formuotis ir keistis net kai ją veikia pačios silpniausios, matavimo prietaisais neregistruojamos vibracijos, jų tarpe mintis ir žmogaus elektromagnetiniai spinduliavimai. Šie eksperimentiniai duomenys, iki šiol atmetami į metafizikos sritį, randa vis platesnį pripažinimą ir pasitvirtina faktais (žr. nuotraukas).

Fontanas Lurde Antarktida

Užrašas „Ačiū“ Kuko kalno ledynas, Naujoji Zelandija

Užrašas „Adolfas Hitleris“ Užrašas „Aš tave nužudysiu“

Bacho muzikos „Arija stygoje sol“
Poveikis Bacho muzikos „Variacijos Golbergo
tema“ poveikis

muzikos „Hado“ poveikis liaudies šokio muzikos „Kawachi“ poveikis

muzikos Heavy Metal poveikis Šopeno muzikos poveikis, „Atsisveikinimo
daina“

Žodžiai „Meilė ir dėkingumas“ anglų kalba Žodžiai „Meilė ir dėkingumas“ vokiečių kalba

Žodžiai „Meilė ir dėkingumas“
japonų kalba Distiliuoto vandens kristalas, kuriam
jokio poveikio nebuvo

Šaltinio vanduo

Mūsų Asmenybės ir Sveikatos Harmonizavimo Sistemoje jūs rasite konkrečių kelių, leidžiančių valdyti organizmą ląstelių lygmenyje, DNR molekulių lygmenyje. Iš karto reikia pažymėti, kad pasaulyje panašių technologijų, kurios dirbtų ląstelių lygmenyje, neegzistuoja dėl vienos priežasties – žmogus neišmoko valdyti savo psichinės energijos, savo minties. Nepanorėjo išmokti suprasti ir jausti savo organizmą. Nenori „laužyti“ savęs, savo stereotipų.

Mūsų Sąmonė nukreipta į neatidėliotinų buities problemų sprendimą. Šis pasaulietiškas šurmulys taip pakeri, kad mes atiduodame jam visą savo energiją, rūpesčius ir dėmesį nieko nepalikdami. mūsų ląstelių sveikata, su jų gyvybinės veiklos procesais – viskas iškrito iš Sąmonės akiračio ir atsakomybės zonos. Šitie procesai atliekami automatiškai, instinktyviame lygmenyje, somatinės nervų sistemos[11] dėka (bet ne nepriekaištingai!), faktiškai žmogaus palikti savieigai.

Informaciniai srautai, cirkuliuojantys kūne, turi dvi kryptis: nuo galvos smegenų link ląstelių ir nuo ląstelių link galvos smegenų. Šių srautų vientisame ir nepriekaištingame funkcionavime paslėptas visų žmogaus problemų sprendimo raktas. Mūsų organizme yra tik du lygiai („subjektai“, turintys atmintį), pajungti prie Visatos Energoinformacinio Lauko ir privalantys dirbti glaudžiame kontakte, tarpusavio supratime ir pasitikėjime vienas kitu. Šie „subjektai“ – galvos smegenys ir ląstelė.

Žmogaus organizmo hierarchiją galima įsivaizduoti kaip piramidę. Viršūnė – tai galvos smegenys. Piramidės kūnas ir pagrindas – ląstelės. Piramidė tampa amžina, jeigu ją palaikys visas kūnas – milijardai jo ląstelės. Galų gale visus galvos smegenų planus ir žygdarbius realizuoja ne abstraktus, spekuliatyvus organizmas arba atskiras organas – viską vykdo Jos Didenybė Ląstelė! Neišardomame ryšyje ir šių dviejų organizmo „subjektų“ sąveikoje randasi Žmogaus Paslaptis.

Bet čia gi ir yra pažaidos akmuo: Sąmonė visiškai išleido iš akių šį procesą, išmetė jį iš savo suvokimo diapazono ir atsakomybės zonos. Sutramdyti šį betvarkį ląstelės valdymo procesą, padarius jį valdomu – štai kelias tikros sveikatos link! Žmogus sugeba išmokti klausyti ir jausti savo organizmą, savo ląsteles, įsisąmoninti jas. Tik tada mintis taps joms programa – instrukcija veikimui, o organizmo ląstelės dirbs sutinkamai su mūsų minties užduota programa. Mūsų mintys turi nešti ląstelėms kuriamuosius impulsus ir būti pilnutinai kontroliuojamos Sąmonės.

[11] somatinė nervų sistema – periferinės nervų sistemos dalis. Ją sudaro visi nervai, inervuojantys judamąjį aparatą (griaučius ir raumenis), išorinius jutimų organus ir odoje esančius receptorius, kurie priima aplinkos dirginimus. Receptoriuose sukuriamas nervinis impulsas. Raumenų skaidulos ir liaukos yra efektoriai, kurie reaguoja į dirgiklį. Somatinės nervų sistemos veiklą žmogus gali sąmoningai reguliuoti – pvz., judinti kojų raumenis vaikštant.
...© Aleksandras et Tamara Baltieji 2004 - 2006


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos