7 karmos dėsniai, nulemiantys tavo gyvenimą:



Опубликовал: Ajjana, 13-11-2018, 07:19, литовский / Pagalba sau, 3 987




Visos mūsų mintys, žodžiai ir poelgiai sukelia tam tikras vibracijas, pritraukiančias to paties dažnio virpesius. Paprastais žodžiais tariant - pritraukiame tokią energiją, kokią patys siunčiame Visatai.

Dažnai viską savo gyvenime esame linkę vadinti likimu - ypatingai tuos dalykus, kurių nelaukėme ir nenorėjome. Susidūrę su problemomis priežasčių ieškome aplinkybėse, tačiau labai retai atsisukame patys į save. Tokiomis situacijomis turėtum prisiminti, kad tavo Visata sukasi aplink tave - tu esi epicentras, nuo kurio viskas prasideda ir ties kuriuo viskas pasibaigia.

Visatoje egzistuoja 7 esminiai karmos dėsniai, lydintys mus visą gyvenimą. Kiekvienas iš šių dėsnių savaip reikalingas ir svarbus, todėl juos prisijaukinus savo gyvenimą galima pakreipti geresne linkme.

1. Pokyčio dėsnis

Jei nori žengti į naują kambarį, pirmiausia tau teks palikti senąjį. Tas pats principas galioja visose gyvenimo srityse - žengdama į naują etapą turi išeiti iš senojo. Šį dėsnį reikėtų pritaikyti tiek emociniame, tiek materialiame lygmenyje: pirkdama naujus daiktus pirmiausia atsisveikink su senais, pradėdama naujus santykius pilnai atsikratyk praėjusių santykių šešėlių.

2. Cirkuliacijos dėsnis

Kaip kraujas turi nuolatos cirkuliuoti tavo kūne, taip ir tavo gyvenime turi vykti nuolatinė kaita. Mes taip įpratę kontroliuoti viską, kas vyksta aplink, kad kartais patys nepastebime, jog stovime vietoje ir nejudame į priekį. Visata sureguliuoja viską taip, kaip turi būti, todėl išmok paleisti ir suprask, kad kiekvienas pokytis tavo gyvenime atveria tau naujas galimybes.

3. Minčių dėsnis

Mūsų mintys - labai stipri energija, todėl svarbiausias dalykas, kurį gyvenime turi išmokti, tai kontroliuoti savo emocijas. Gali apsimestinai šypsotis, tačiau jeigu viduje kaupsi pyktį ir nusivylimą, užkirsi kelią teigiamiems savo gyvenimo pokyčiams.

4. Mainų dėsnis

Gyvenimas - tai užburtas karminis ratas, kuriame viskas nuolatos sukasi. Kiek duodame, tiek gauname. Kiek atimame, tiek anksčiau ar vėliau atims ir iš mūsų. Suprask teisingai - tai ne abipusiai mainai, kuomet padedi vienam žmogui ir turi laukti to paties iš jo. Ne. Greičiausiai karminio atpildo sulauksi visai iš kitur ir tuomet, kai mažiausiai to tikėsiesi.

5. Mokesčio dėsnis

Visata visuomet paima dalelę avanso iš tavo gyvenimo. Galbūt kažko netekai, galbūt kažką pametei - nepergyvenk, anksčiau ar vėliau tau tai bus sugrąžinta. Nebūtinai tuo pačiu pavidalu, tačiau tai sugrįš.

6. Atlaidumo dėsnis

Turi išmokti kontroliuoti pyktį, kuris tarsi lipnus sluoksnis, pritraukia vis daugiau neigiamų emocijų. Kuo ilgiau delsi, tuo sunkiau vėliau bus išvalyti savo sielą. Suprask, kad kiekvienas iš mūsų daro klaidų ir kitų klaidos neturi tapti tavo galvos skausmu. Įvyko kaip įvyko. Atsistok, nusipurtyk nemalonius potyrius ir keliauk pirmyn. Neleisk, kad kitų poelgiai tave temptų į dugną.

7. Pusiausvyros dėsnis

Jeigu yra pradžia, yra ir pabaiga. Jeigu yra diena, yra ir naktis. Visatoje visuomet yra pusiausvyra ir karminis pusiausvyros dėsnis užtikrina, kad niekas nevyksta be atsvaros. Kiekviename blogame dalyke yra dalis gėrio - tai gali būti pamoka tavo gyvenime arba postūmis kažką keisti. Išmok pastebėti tas teigiamas puses ir pamatysi, kaip greitai pasikeis tavo požiūris į viską, kas vyksta aplink.
iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos