Nustokite sugerinėti negatyvias emocijas iš aplinkos



Опубликовал: gfun, 23-04-2019, 16:33, Статьи / литовский, 3 457



Daug metų mes gyvenome, būdami tam nesąmoningi ir abejingi, neįtardami apie mūsų neigiamos savijautos priežastis, nesuprasdami, kodėl saulę mūsų danguje apniaukia rūškanos liūdesio, apatijos, nerimo, depresinės emocijos ar nevaldomi pykčio, agresijos, baimės priepuoliai.
Kai pradedame mokytis į viską savyje ir aplink mus žvelgti iš energetinės perspektyvos, t.y. nubudę faktui, jog už kiekvienos fizinės išraiškos formų pasaulyje slypi energija, vibruojanti tam tikru dažniu, mes pradedame atpažinti per savo kasdienių susidūrimų pamokas, kad baimė, pykčio, nusivylimo ir nepajudėjimo emocijos yra energija.
Jūs galite perimti šią energiją iš kitų, to nesuvokdami. Jei esate linkęs būti „emocine kempine”, tuomet jums gyvybiškai svarbu žinoti, kaip galite išvengti negatyvių emocijų iš kitų asmenų perėmimo ir kaip nustatyti laisvai ore plevesuojantį negatyvumą.
Neturint apie tai žinių ir supratimo, dar vienas posūkis į chronišką nerimą, depresiją ir stresą, gali jus visiškai išsunkti ir kliudyti jumyse vykstantį pakilimo procesą, palyginti su tuo laipsniu, kurį, kaip Siela, jūs esate išreiškęs Laisva Valia. Nepajusdamas, jūs tampate ypač įsitraukęs ir susiderinęs su kitais, ypač, su tais, kurie kenčia nuo jums pažįstamo skausmo. Štai taip veikia empatija; ankstyvose Šviesos Kūno kūrimosi ir tvirtėjimo stadijose ir dar daug anksčiau iki tol, mes „nusinuliname” ant tų „karštų mygtukų” problemų, kurių dar nebūname patys išsprendę savyje.
Iš energetinės perspektyvos, jums nėra ko saugotis, jei jūsų pozityvumo laukas stiprus ir jūs pasitikinčiai vibruojate meilės galią, spinduliuojate šviesą iš vidaus. „Paukštuko” formavimosi stadijose, gyvenant erdvėje, kuria dalijasi viena su kita persipinančios realybės, yra būtina turėti kišenėje kelis efektyvius įrankius, kad išliktumėte savo auroje, pozityvume, kuris remia jūsų pakilimą.
Jūsų jaučiamos neigiamos emocijos gali kilti iš keleto šaltinių: tai, ką jūs jaučiate, gali būti jūsų pačių, tai gali būti kieno nors kito arba tai gal būti abiejų derinys. Žemiau rasite, kaip atpažinti skirtumą ir strategiškai sustiprinti savo pozityvias emocijas, kad jūs nelaikytumėte ant savo pečių naštos negatyvumo, kuris jums nepriklauso.

1. Atpažinkite, ar esate į tai linkęs:
Asmuo, kuris bus labiausiai sujaudintas jus supančios negatyvios energijos, kitaip sakant, kuris veikia, kaip „emocinis sugertukas”, 3D visuomėje yra vadinamas „empatu”.
Giliu supratimu, tai turėtų galioti absoliučiai visiems žmonėms: mes visi esame energetinės būtybės ir dalijamės viena energetine erdve. Skirtumas tas, kad kai kurie asmenys, pakrikštyti „jautriais” su „gailėjimosi” prieskoniu likusios visuomenės, turi gebėjimą būti labiau jautrūs bet kokiems dirgikliams. Tai yra viena iš įgimtų galių, kurios funkcija yra dviguba: „reagavimas” į energijas yra vidinis apsaugos mechanizmas ir tai taip pat yra jų dovana visuomenei, kai ilgainiui jie tampa labiau pastabūs šiai savo savybei ir labiau įgudę ją pozityviai panaudoti savo pasirinktose rolėse ir misijose. Dauguma žmonių masėje nėra „mažiau apdovanoti”, tiesiog subtilieji „sensoriai” yra atbukinti ir neatpažinti jų viduje.
Jūs galite pasitikrinti tai savyje. Jūsų atpažinimą parems žemiau išvardinti požymiai:
Žmonės jus dažnai pavadina „ypač/ perdėtai jautriu” ir jie neturi omeny to, kaip komplimento.
Jūs jaučiate baimę, nerimą, nusiminimą, stresą iš kitų žmonių ir įtraukiate tai į savo kūną, išspręsdami tai tarsi tai būtų jūsų pačių skausmai ar „simptomai”. Tai nebūtinai yra žmonės, kurių jūs nepažįstate arba kurių jūs nemėgstate, jūs esate taip pat įtakojami jūsų draugų, šeimos ir kolegų.
Žmonių masėje, jūs greitai pasijuntate išsekęs, išsunktas ir nelaimingas.
Triukšmas, kvapai ir per didelis kalbėjimas „įjungia” jūsų nervus/ padaro jus nervingu ir sukelia jumyse nerimą.
Jums reikia pabūti vienam, kad iš naujo pakrautumėte savo energiją.
Jūs esate mažiau linkęs intelektualiai aiškinti tai, ką jūs jaučiate. Jūsų jausmai yra lengvai pažeidžiami.
Jūs esate natūraliai duodantis, dosnus, orientuotas dvasiškai ir geras klausytojas.
Jūs esate linkęs užsitikrinti, kad jūs visada turite „pabėgimo planą”, jog galėtumėte greitai ištrūkti, kaip pavyzdžiui, atvykti į renginius su savo mašina ir kt.
Intymumas artimuose santykiuose jums gali jaustis, kaip dusulys arba jūsų savasties praradimas.

2. Nustatykite šaltinį
Pirmiausia, paklauskite savęs, ar tas jausmas yra jūsų paties ar kieno nors kito. Tai gali būti abiejų. Jei emocija, kaip pyktis, liūdesys ar baimė, yra jūsų, švelniai susitikite su tuo, kas jumyse tai sukelia, savarankiškai arba su profesionalia pagalba. Jei atpažįstate, kad tai – ne jūsų, pabandykite pataikyti pirštu į originalų šios energijos generatorių.
Pavyzdžiui, jei jūs ką tik pažiūrėjote komediją, tačiau iš kino teatro sugrįžote į namus „apniukęs”, jūs galėjote įtraukti depresijos žmonių, sėdinčių priešais jus: nedideliu atstumu, energijos laukai persidengia.
Tas pats nutinka, kai jūs nueinate į parduotuvę arba sausakimšą koncertą, arba praleidžiate keletą valandų dienoje, pasinėręs į pokalbius giminių susitikimuose, socialiniuose tinkluose, kompiuteriniuose žaidimuose, video filmuose, televizijos laidose, netgi knygų puslapiuose… Atsiminkite, viskas, į ką jūs sutelkiate savo dėmesį ir skaitote, klausotės, žiūrite, t.t., jus veikia. Ką galite daryti, kad tai jūsų nepaveiktų? Pasirinkite neiti ten, nesirinkti to, o jei neturite išeities to išvengti – nežiūrėkite, nesiklausykite, išlikite neutralus, praktikuodamas buvimą Nulio Taške.

Jei žmonių prigrūstos vietos, kaip ligoninės, prekybos centrai, oro uostai, kt. jus vargina, liūdina arba jaudina, tai gali būti dėl to, kad jūs esate linkęs sugerti negatyvią energiją aplink jus. Prisiminkite, nė vienas nėra nuo to apsaugotas ir tai yra kiekvieno paties užduotis būti budriems, sąmoningiems.

3. Kur įmanoma, atsitraukite nuo jums diskomfortą keliančio šaltinio
Atsiminkite: tai, kad jūs galite pajudėti iš vienos vietos į kitą fizinėje plotmėje, jus skiria nuo medžių. Rūpinkitės savo gerove, nes niekas kitas to nepadarys už jus. Jaučiate diskomfortą, pajudėkite bent šešis metrų, pažiūrėkite, ar galite jausti palengvėjimą. Nebūkite sustabdytas nenorėjimo įžeisti kitus, nesvarbu, tai yra jums artimi žmonės ar nepažįstami. Viešose erdvėse, nedelskite pasikeisti savo sėdėjimo ar stovėjimo vietą, jeig jaučiate į jus nukreiptą slogų depresinį pojūtį. Taip pat, nebijokite keisti gyvenamųjų vietų, rinkitės vietas, kurios labiausiai remia jūsų energetinį bio-lauką, nesileiskite būti sulaikytas ribojančių įsitikinimų, kaltės ir pan. jausmų, to, kaip daro kiti ir pan.; darykite tai, kas geriausiai įmanomai bet kuriuo metu tarnauja jums, ir jūs geriausiai paremsite visus kitus.

4. Įsicentrinkite, susitelkdamas į savo kvėpavimą
Tai darydami, jūs susijungiate su savo esme. Skirkite keletą minučių pakvėpuoti sąmoningai kasdien. Tai padės jums išvalyti iš savo kūno susikaupusius toksinus, susirinkusią energiją ir sunkias emocijas ir prisipildyti ramybės. Jauskite ir/ arba įsivaizduokite, kaip su kiekvienu iškvėpimu ir įkvėpimu jūs išleidžiate negatyvią energiją iš jūsų kūno ir įsileidžiate viltį jūsų gyvenimui su įeinančia auksine šviesa. Tai gali turėti labai greitus rezultatus.

5. Apsivalykite po kiekvieno apsikeitimo
Atsiminkite, kad jūs bendraujate/ „santykiaujate” su aplinka ne tik savo fiziniu kūnu, kaip liesdami ar kalbėdami, bet visa savo aura, energijos lauku ir energetiniais centrais, kurie yra ir energijos perdavėjai-transmiteriai, ir energijos surinkėjai-receptoriai.
Negatyvios emocijos dažniausiai poilsiauja emociniame centre, kur yra saulės rezginys. Šis energetinis centras yra svarbiausias – labiausiai aktyvus/ imlus žmonėse, kas liečia apsikeitimus su kitais kasdieniuose susidūrimuose ir bendravime.
Uždėkite savo delną ant savo saulės rezginio, mintimi/ intecija siųsdamas mylintį švelnumą šiai sričiai, kad apsisaugotumėte ir apsivalytumėte nuo streso.
Ilgalaikės depresijos arba ilgalaikio nerimo atveju, naudokite šį metodą kasdien, kad atstatytumėte ir sustiprintumėte šį savo energijos centrą. Pasitikrinkite, galbūt jūs norite tą patį metodą audoti kitoms jūsų kūno vietoms. Darykite tai, jeigu taip. Tai ramina, sukuria saugumo ir komforto pojūtį bei padidina optimizmą, kai jums tai tampa ritualu.

6. Apgaubkite save
Parankus metodas, kurį naudoja daug žmonių, įskaitant gyduolius jų darbe su klientais, yra įsivaizduoti/ susikurti mintimis baltą spalvą (ar bet kurią kitą spalvą, kurią jūs jaučiate jums suteikiant energijos) per ir aplink visą jūsų kūną. Galvokite apie tai, kaip sakralų gaubtą, kuris sulaiko nuo jūsų negatyvumą ar fizinį diskomfortą, bet leidžia prasiskverbti pozityvumui.

7. Susigrąžinkite savo galią: prisiimkite saviatsakomybę ir valdykite emocinį perteklių
Jūs neturite jaustis ribojamas savo gebėjimo sugerti kitų emocijas: paverskite „prakeikimą” į dovaną, praktikuodamas strategijas, kurios jus gali išlaisvinti:
Išmokite atpažinti žmones, kurie gali nužeminti jūsų energiją. Žmonės, kuriuos ypač sunkiai pakelia „emociniai empatai”, yra kritikas, auka, narcisistas ir kontrolierius. Kai kurie juos apibrėžia sąvoka “emociniai vampyrai”. Kai jūs žinote, kaip atpažinti šiuos modelius, jūs galite pasitraukti iš jų buvimo/ veikimo vietos ir pasakyti sau: „Aš gerbiu tai, kas tu esi viduje, net jeigu man nepatinka, ką tu darai.”
Suvalgykite proteino turinčio maisto (puikiai tinka keletas riešutų), prieš išeidami į stresą keliančias situacijas, kaip buvimą minios dalimi, kad „nevalgytumėte” energijos iš aplinkos. Kai esate minioje, suraskite sau atokesnes vietas, kaip sėdėti ant krašto arba stovėti atskirai.
Užsitikrinkite, kad jums nereikėtų pasikliauti kitais žmonėmis, kad pasitrauktumėte iš jums sunkių situacijų kada jūs norite. Prireikus, žinokite, kaip jūs galite parvykti namo arba vykite su savo automobiliu. Turėkite pakankamai lėšų padaryti alternatyvius patvarkymus, jei imtumėte jaustis nerimastingai.
Nusistatykite savo limitus. Žinojimas, kiek jūs galite pakelti, ir laikymasis to limito yra gyvybiškai svarbus užtikrinti jūsų ne tik mentalinę/ emocinę, bet visapusę gerovę. Taip pat, nustatykite prasmingus bendravimo būdus su tais, kurie jus pribloškia/ jums sukelia per didelį susijaudinimą; nestovėkite, klausydamasis jų dvi-tris valandas, kai jūs galite susitvarkyti su pusvalandžiu.
Turėkite savo privačią vietą namuose, kuriais jūs dalijatės su kitais. Paprašykite kitų gerbti jūsų atsitraukimo laiką, per kurį jūs gali atsinaujinti. Tai yra ypač svarbu, kad prevenciškai užkirstumėte kelią, jog perimsite per daug jausmų iš savo partnerio. Studija, vyro uola, siuvimo kambarys, skaitymo kampelis ir pan. jums pasiūlys jūsų pačių erdvę.
Praktikuokite sąmoningumą ir meditaciją – tai maitina ir stiprina jūsų Šviesos Kūną.

8. Ieškokite pozityvumo žmonėse ir situacijose
Kuo daugiau pozityvumo save apsupsite, tuo laimingesni, sveikesni ir produktyvesni būsite savo gyvenime, tuo lengviau susitvarkysite pakilimo procese. Paskambinkite draugui, kuris mato gerumą kituose. Praleiskite laiko su kolega, kuris patvirtina šviesiąją dalykų pusę. Klausykitės viltį teikiančių žmonių, girdėkite tikėjimą, kurį jie turi savyje ir kituose. Taip pat suraskite atgaivą žodžiuose, dainuose ir kitose meno formose – praktikuokite tai, kai suradote. Viltis yra užkrečianti ir ji pakels jūsų nuotaiką.
Praktikuokite pozityvius patvirtinimus, mantras, afirmacijas, įsakus, šaukinius, emocijas, kt., kurie pakelia jūsų vidinę stiprybę. Jei jūs būsite apsuptas ramybės ir meilės, jūs klestėsite taip stipriai, kad jūsų nepaveiks jokios negatyvios emocijos.
Pagarba savo paties poreikiams per sveiką meilę sau padidins jūsų gebėjimą gerbti kitus.
Išmokite naudoti atjautą, taip pat, kaip būdą apsisaugoti nuo jus pernelyg jaudinančių emocijų. Atjauta visada leidžia jums būti empatiškiems kitų žmonių atžvilgiu, bet taip reikalauja, kad jūs būtumėte atjaučiantis sau. Tai reiškia, kad jūs neturite jaustis kaltas dėl siekio atokvėpio nuo buvimo pernelyg sujaudintu; taip darydamas, jūs užtikrinate, kad jūs galėsite būti labiau įsitraukęs su kitais ilgalaikėje perspektyvoje. Taip pat tai reiškia, kad jūs palaikote savo visumą, nepasinerdamas į negatyvių žmonių pasaulį.

9. Kurkite ir palaikykite rojų atsitraukimui
Palikite daug atvirų kelių, kurie veda į bendravimą su rezonansu gamtoje. Sugrįžimas į jūsų teisingus namus, kaip gamtos kūrinį, „išjungia” jūsų aukos mentalitetą ir iš naujo pakrauna jus energetiškai/ dvasiškai.
Palaikykite saulėtekio, vandenyno, krioklio ar vešlaus miško paveikslą su savimi ir žiūrėkite į jį, kai jaučiatės sujaudintas gyvenimo neramumų.
Įženkite į miško tako tylą arba sugerkite vėsą srauto iš po augalijos.
Palaikykite savo asmeninę erdvę jaukiam atsitraukimui į jūsų paties asmeninę galią ir energiją.
Praktikuokite jogą ir kvėpavimo technikas. Tai remia jūsų emocinį įsicentrinimą ir suteikia saugų uostą audrų metu.
Prisiminkite, kad Tyros Meilės/ Vienio realybėje mes esame visiškai saugūs. Kurkite tai sau, kurkite tai kitiems. Jūsų užduotis, kad ir kur/ kokiame vaidmenyje esate – kilti pozityvioje vibracijoje/ plėsti pozityvumo lauką į jūsų aplinką! Pasidalinkite pozityvia energija, kurią sugeneruojate, su kitais. Jūs esate tie, kurie palaikote šias realybes gyvas.
iš ineta


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos