Kaip sukurti Meilės ir Harmonijos Ėrdvę?



Опубликовал: Ajjana, 12-02-2020, 05:39, литовский / Pagalba sau / Asmeniniai laiškai, 3 058



Kiekvienas Žmogus savo viduje turi gydančią jėgą - sveikatos eliksyrą.

Ir bunda ši jėga tiek, kiek žmogus pradeda suvokti pats save. Pasireiškia ji sąmoningame skaidrių ketinimų, šviesių minčių, vidinių reakcijų pasirinkime ir negatyvių charakterio savybių keitime, visa tai yra paremta įsitikinimais, kurie pažadina žmoguje pyktį, neapykantą, puikybę, pavydą, panieką ir nesąmoningą kerštą.
Pagarba ir dėkingumas Pradžių Pradžios Šaltiniui ir jo Šviesos kibirkščiai savyje atneša sveikatos energiją kiekvienai organizmo ląstelei.
Suvokimas to, kad kiekvienas žmogus savyje turi Absoliuto-Šviesos- Dvasios-Gyvenimo-Meilės sąmonę atskleidžia žmoguje gydančią Besąliginės Meilės Šviesos energiją.

Jūs juk kvėpuojate?
Per kvėpavimo sistemą Šviesos Kibirkštis-Absoliuto sąmonė-Gyvenimo-Meilės Dvasia - “Kūrėjo kvėpavimas” Žmoguje susijungia su Neišreikštojo Pradžių Pradžios Šviesos Vandenynu.
Kai žmogus prabunda ir pradeda keisti savo mąstymo būdą, o kartu su tuo ir savo gyvenimo būdą, jame sustiprėja tiek negatyvios tiek pozityvios savybės.
Kiekviena siela ateina su sava patirtimi ir misija.

Vėžinių susirgimų priežastis yra giluminiame kaltės jausme, nesąmoningame neatleidime pačiam sau už atstūmimą savęs paties kaip Šviesos-Meilės-Gyvenimo- Dvasios,
o taip pat savęs baudimo ir susinaikinimo programoje, kuri yra kiekvieno Žmogaus DNR, tik ne kiekvienam ji pasireiškia kaip vėžinis susirgimas.
Ši programa taip pat pasireiškia kaip nelaimingi atsitikimai, įvairūs negalavimai, ligos ir kaip paradimas to ir tų, kurie brangūs.
Tam tikri įsitikinimai pažadina kančią.

Aš neturiu ketinimo kažkuo Jus įtikinti ar kažką įrodyti, ar priversti Jus patikėti mano žodžiais.
Netikėkite mano žodžiais, o tiesiog patikrinkite
PRAKTIKA 1:
Užrašikite atsakima
Sąžiningai, nuoširdžiai pažvelkite į savo gyvenimą ir paklauskite savęs:


1. “Ar aš, Žmogus, esu dabar laimingas? Ar man blogai?

Kas iššaukė tokią būseną?

2. Kokios mintys sukasi mano galvoje?

3. Kokius jausmus ir emocijas jos sukelia manyje? Ir po nuoširdžių atsakymų pačiam sau, jūs patys suprasite tiesą to, kas buvo pasakyta.

Savęs pažinimas, savęs tobulinimas tai yra iškylančių jumyse reakcijų, minčių, kurios iššaukė tas reakcijas suvokimas ir
sąmoningas jų pakeitimas į tas mintis , kurios iššaukia šviesius jausmus, vidinę pusiausvyrą.
Meditacijos, savianalizė, patirtis naudojant gautas žinias savo gyvenime ir kitos praktikos pakelia materijos vibracijas.
Sustiprėja Šviesos-Gyvenimo-Meilės-Dvasios spinduliavimas ląstelėse. Tai veda į vidinių pasaulių harmonizavimą. Ir aplink jus atsiranda stipriausia apsauga,
kuri sudaryta iš aukščiausios Vienatinio Besąlyginės Meilės energijos. Harmonija išspinduliuojama į erdvę aplink jus.
Ji tampa ekologiškai švari.
Tokiu būdu kiekvienas turi galimybę sukurti gėrį vardan bendros gerovės, vardan visos žmonijos, vardan Žemės planetos.

PRAKTIKA 2.
MEDITACIJA"POKALBIS SU SAVO KUNU"

1. Užsimerkite. Giliai įkvėpkite. Iškvėpkite. Sutelkite dėmesį į kvėpavimą. Kvėpuokite paprastai, savo ritmu.

2. Nukreipkite sąmonę į save. Suteikite sau erdvės ir pagarbos, prajauskite savo kūno pojūčius. Leiskite sau tiesiog būti savo kūno pojūčiuose. Būti tokiais, kokiais esate čia ir dabar.

3. Apmąstykite ir giliai suvokite: TEN, KUR JŪSŲ KŪNAS, TEN JŪSŲ GYVENIMAS. DAUGIAU NIEKUR.

4. Išlaikant kūno dėmesingumą, įsitikinkite, kad jam patogu ir komfortabilu. Jis jaučiasi saugiai ir gali atsipalaiduoti. Sąmoningai padarykite viską, ką galite dėl savo kūno tuoj pat: patogiai įsitaisykite, atsisėskite ar atsigulkite, sąmoningai pasirūpinkite juo tarsi mylimu draugu.

5. Sąmoningai pradėkite atsipalaiduoti. Perkelkite dėmesį į galvą. Pajauskite ją. Pažvelkite į mintis. Jos kaip debesys. Jums jos nesvarbios ir tegul lekia. Jūs atpalaiduojate savo veido, akių, kaklo, pečių, nugaros, sėdmenų, kojų raumenis. Tegul visas kūnas atsipalaiduoja nuo galvos iki pat pirštų galiukų. Klausydamiesi muzikos, kartu su jos garsais paleiskite visą kūno įtampą. Turite pilną teisę dabar visiškai atsipalaiduoti ir paleisti įtampą visame kūne, kiekvienoje ląstelėje. Leiskite sau nieko neveikti. Tiesiog būti ir stebėti savo kūno pojūčius.

6. Įsiklausykite į savo širdį. Dėmesį sutelkite į kvėpavimą. Jūsų viduje yra Absoliuto kibirkštėlė – Kūrėjo sąmonė. Tai Gyvybė Meilėje Dvasia – Jūsų saugotojas – vedlys, pasireiškiantis per intuiciją, kūno pojūčius.

7. Nukreipkite dėmesį į šią šviesą savo viduje. Įsižiūrėkite. Įsiklausykite. Ten, gilumoje Jūsų širdies, atsiranda impulsas Jūsų sielos garso. Įsiklausykite į jį. Kaip reaguoja Jūsų kūnas į šį impulsą? Pajauskite kūno pojūčius.
IR VISA SAVO ESYBE PASAKYKIKE ŠIAI AKIMIRKAI – TAIP! Taip – kūno pojūčiui, taip – impulsui. Taip, taip, taip.

8. Susiliekite su šiais pojūčiais. Pajauksite savo oda, kiekviena kūno dalele, kiekviena ląstele. Priimkite šį impulsą, kaip savo naują kokybę, kaip aromatą, kaip švelnumą, moteriškumą, gailestingumą. Leiskite šiam švelnumo skambesiui vesti Jus prie įvairių savo kūno dalių ir organų, kuriems reikia Jūsų dėmesio, meilės, gailestingumo. Pajauskite šį susiliejimą su savimi.

9. O dabar sąmoningai kreipkitės į savo kūną, vos girdimai jam ištarkite: „ATLEISK MAN, MANO KŪNE. AŠ NIEKADA NESUSIMĄSČIAU APIE TAI, KAD TU IŠTIKIMAI TARNAVAI MAN VISUS ŠIUOS METUS IR NIEKADA NNUOŠIRDŽIAI TAU NEDĖKOJAU. MANO, KŪNE, NORIU BŪTI ARČIAU TAVĘS. NORIU BŪTI TAVO TIKRU DRAUGU.“

10. Dar kartą nukreipkite savo dėmesį į kvėpavimą. Stebėkite kaip kvėpuojate ir
paklauskite savęs: „MANO KŪNE, AR YRA KAS NORS, KĄ AŠ GALIU PADARYTI GERIAU DĖL TAVĘS ATEITYJE?“ Įsiklausykite į kūno pojūčius.
11. O dabar nukreipkite dėmesį į tą kūno dalį ar vietą, kur jaučiate įtampą. Padėkokite šiai kūno daliai. Pasakykite savo žodžiais viską, ką norėtųsi gero jai pasakyti.
12. TIESIOG STEBĖKITE. TIESIOG KLAUSYKITE. PAJAUSKITE KĄ KALBA JŪSŲ KŪNAS.

13. PAKLAUSKITE JO APIE TAI, APIE KĄ JUMS NORĖTŲSI PAKLAUSTI AR SUŽINOTI, KALBĖKITE SU JUO TAIP, KAIP JŪS KLABĖTUMĖTE SU BRANGIU ŽMOGMI, KURIO SENIAI NEMATĖTE.

https://youtu.be/G48vDFWZPjg

Leja








  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos