PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖS



Опубликовал: Ajjana, 15-04-2020, 09:23, литовский / Нумерология,РУНЫ и тесты, 2 388




Skaičiai gali kartotis po du, tris ar keturis kartus įvairiomis formomis, tad mes vertinsime vienodai 11, 111 ir 1111. Jei jums kartojasi ne vienodų skaičių kombinacija, skaitykite visų jo skaitmenų reikšmes ir mėginkite sujungti į bendrą žinutę, tarkim jei jus „persekioja“ skaičius 12:12 arba 12:21 galite skaityti 11 ir 22 skaičių reikšmę.
11, 111 AR 11:11 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
11
simbolizuoja intuicija ir išmintį, kurią turite, bet galbūt neįsiklausote ar nekreipiate dėmesio. Tai gali reikšti jog priimate klaidingą sprendimą remdamiesi tuo, ką žinote, tačiau vidinis balsas šaukte šaukia sukti kitu keliu.
Jei ką tik pradėjote santykius, šie skaičiai gali reikšti jog būtina sulėtinti tempą ir būti atsargesniems. Galbūt yra kažkokių raudonų vėliavėlių, perspėjimo signalų, kuriuos ignoruojate, labai norėdami būtų su šiuo žmogumi. Gal tiesiog reikia judėti į priekį lėčiau ir atsargiau, kad santykiai pavyktų, o gal yra apie negerus dalykus perspėjančių užuominų, kurias reikia pastebėti.
Taip pat 11 yra Šviesos Nešėjo skaičius ir net jei nelaikote savęs ypatingu, aukštesnės jėgos ragina jus patikėti savimi ir nešti savo šviesą bei žinią pasauliui, stengtis dėl svarbaus tikslo.

SKAIČIAUS 16 REIKŠMĖ
16 yra pavojaus skaičius, Taro kaladėje šiuo skaičiumi pažymėta Bokšto korta. Skaičius ir Taro korta perspėja jog tai, kaip matote save ar savo situaciją nesutampa su realybe. Tai gali būti susiję su santykiais, finansais ar bet kuria kita gyvenimo sritimi. Jūsų laukia nusivylimas jei eisite ta pačia kryptimi. Šis skaičius ragina būti negailestingai atviriems ir sąžiningiems su pačiais savimi ir permąstyti savo gyvenimą. Laiku priimti sprendimai ir pokyčiai gali apsaugoti nuo nelaimės.

22, 222 AR 22:22 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Kūrėjo skaičius 22 susijęs su darbu ir atsakomybe. Jis ragina jus statyti ir kurti. Galite pasiekti neįtikėtinų rezultatų kurdami, organizuodami ar mokydami. Dabar laikas ne kalbėti, o veikti, daryti kažką praktiško, padėti pagrindą tam, kas paveiks daugelio gyvenimus.
Galbūt šis skaičius pasirodė nes ignoruojate didelę galimybę arba išnaudojate likimo duotą šansą, tačiau labai bijote ateities, nerimaujate kaip viskas klostysis. Šio skaičiais pamoka yra įdėti reikiamas pastangas, ir padaryti viską, ką galite. Jūs turite savyje tai, ko reikia tapti puikiu studentu, darbuotoju ar vadovu, sukurti tai, apie ką svajojate, reikia tik dirbti. Tikėkite savo svajonėmis, jūsų planai turi realią perspektyvą jei tik eisite į priekį ir veiksite.

33 AR 333 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Skaičius 33 siunčia žinią jog turite natūralų polinkį ir galimybę kažką duoti pasauliui. Tai gali būti kažkas ką žinote ar mokate, jūsų meninis talentas ar gebėjimas mylėti ir rūpintis žmonėmis, padėti jiems. Jei dažnai pastebite šiuos skaičius, galbūt gaunate žinią jog negalite būti laimingi kol neįteiksite savo dovanos pasauliui, nepadarysite laimingais kitų. Raskite praktišką būdą pasidalinti savo talentais, meile ar gerumu.
Taip pat tai priminimas džiaugtis gyvenimu, kiekviena jo smulkmena. Jei gyvenimas pastaruoju metu atrodo pilkas ir monotoniškas, šie skaičiai ragina jus imtis kažko, kas privers šypsotis. Ne taip svarbu rezultatas, svarbiausia yra pati veikla, kelionė ir mėgavimasis kiekvienu jos etapu. Pats laikas nusimesti rūpesčius ir pabūti nerūpestingais.

44 AR 44 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Ketvertas yra labai žemiškas skaičius atstovaujantis keturis pamatinius elementus – Ugnį, Vandenį, Orą ir Žemę. Jei matote pasikartojančius 4, jūsų globėjai iš aukščiau su meile pripažįsta jūsų nešamą naštą ir paramą, kurią suteikiate kitiems. Aukštesnės jėgos yra su jumis, jus saugo ir palaiko. Ir kartais jos primena nepamirši pasirūpinti ir savimi net jei dėl to reikės dirbti ir duoti mažiau. Juk jei pervargsite ir perdegsite, nebegalėsite nieko nuveikti ar duoti.

55 AR 555 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
5 yra penktojo elemento, eterio skaičius. Tai nematoma jėga, gyvybinė energija, či ar prana, kuri teka visomis gyvomis būtybėmis. Galite jausti nekantrumą, nerimą, troškimą judėti į priekį, tiesiog iš oro gaudyti naujas idėjas. Penketas siunčia žinią jog bręsta permainos, energija juda, banguoja, nerimsta, greitėja. Jūs esate raginami pasibalnoti šią energijos bangą. Pasakykite Taip naujovėms ir permainoms, judėkite jų pasitikti.

66 AR 666 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Jei žinią gaunate per skaičių 6 jūsų vedliai ir globėjai primena – šioje žemėje esate tam, kad būtumėte geriausi, kokie tik galite būti. Jus kviečia būti savimi, būti gerais žmonėmis, vengti pavydo ar aplinkinių teisimo, atsispirti materialinių turtų pagundoms ir išsaugoti tikrąsias vertybes. Kol gyvenate pagal savo principus ir esate ištikimi sau, turite viską, ko jums šiame gyvenime iš tiesų reikia. Jei vertinate tas dovanas, kurias esate gavę ir išties esate geriausiais savimi, kokiais tik galite būti jums nėra dėl ko nerimauti. Gyvenimas tekės sava vaga, likimas natūraliai realizuosis ir tapsite tuo, kuo jums skirta tapti bei pasieksite tai, ką jums skirta pseiskti.

77 AR 777 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Dažnas skaičiaus 7 pasikartojimas reiškia jog bunda jūsų dvasinės dovanos. 7 susijęs su intuicija, tai magiškas ir labai sėkmingas skaičius. Būkite atidūs mintims, kurios gimsta tarsi iš niekur. Jos gali būti tiesioginė jūsų Aukštesniojo Aš instrukcija. Skaičius 7 ragina jus tyrinėti savo ryšį su dvasiniu pasauliu nes tai iš esmės pakeis jus. Dabar laikas atverti savo protą ir ieškoti žinių.

88 AR 888 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Aštuonetas yra begalybės ir amžinybės simbolis – viskas juda uždaru ratu ir grįžta iš kur išėję. Tai karmos ir reinkarnacijos bei lemties ženklas. Biblijoje 888 yra Kristaus skaičius. Taigi tai reikšminga žinia. Pasikartojantys aštuonetai reiškia jog jūsų likimas vaidina svarbią rolę tame kaip klostosi jūsų gyvenimas šiuo metu. Situacijos gali netikėtai baigtis ar prasidėti, jus gali pasivyti jūsų pačių šio ar ankstesnio gyvenimo praeityje susikurta karma, teigiamos ar neigiamos jūsų veiksmų pasekmės. Bet kuriuo atveju likimas veda jus palankiausiu jums keliu, tad nesipriešinkite. Net sunkios situacijos yra galimybė įsisavinus pamoką išsilaisvinti iš sunkios karmos.

99 AR 999 PASIKARTOJANČIŲ SKAIČIŲ REIKŠMĖ
Sakoma jog katės turi 9 gyvenimus. Devynetas, kaip paskutinis skaitmuo simbolizuoja vieno gyvenimo skyriaus pabaigą ir naujo pradžią. Žmogui numatyta vystytis ir evoliucionuoti, tad jūsų Aukštesnysis Aš kviečia kažką paleisti, padėti tašką ir judėti į priekį, į sekantį jūsų vystymosi etapą. Jūsų atlygis bus laisvė ir nuotykis. Galite jausti stiprų troškimą nuveikti kažką ypatingo savo gyvenime, nesvarbu ar tai būtų per darbą, santykius ar kitokią veiklą bei bendravimą su žmonėmis.

Kita vertus, gal nereikėtų į šį aiškinimą žiūrėti per daug kritiškai – nuolat matomi pasikartojantys skaičiai mums gali virsti „primintukais“. Juk žinomi pasaulio motyvatoriai dažnai teigia, kad norint įgyvendinti svajonę, reikia susitelkti į tikslą ir ryžtingai eiti pirmyn. Kai kurie netgi siūlo svajonių metodiką, t. y., prieš miegą įsivaizduoti save, jausmus ir aplinką tada, kai noras tapo realybe. Taigi nuolat pasikartojantys skaičiai gali virsti sąmoninga priemone, kuri natūraliai primena svajones ir tuo pačiu skatinta atkakliau jų siekti.

Antra pasikartojančių skaičių aiškinimo versija – tai, kad kiekvieną žmogų visuomet stebi aukštesnės jėgos, dvasios. Labai dažnai pasikartojantys skaičiai siejami su angelų ženklais. Sakoma, kad per įvairiose vietose matomus pasikartojančius skaičius, angelai kalbasi su mumis, primena, kad jie yra čia, kad jie mus palaiko ir viskas bus gerai. Itin populiaru šį reiškinį aiškinti kaip angelų ženklą, kad žmogus į gyvenimą šiuo laikotarpiu turi žiūrėti optimistiškiau, atsikratyti nerimo, etc. Įvairiuose šaltiniuose teigiama – kuo dažniau matai pasikartojančius skaičius, tuo stipresnis tavo ryšys su angelais.

Apie angelus, jų buvimą šalia žmonių ypač daug pasakoja angelų ekspertė Doreen Virtue.
Jos internetinėje svetainėje galite rasti netgi angelų aprašymus!
Viena vertus galbūt įdomu paskaityti, kokie angelai, pasak jos, egzistuoja. Kita vertus – tai ko gero yra grynų gryniausias verslas. Žmonės visais laikais tikėjo ir domėjosi mistiniais dalykais, todėl angelų terapija ir iš to sukurta produkcija – gana populiarius bei patrauklus pirkinys tokiais dalykais tikinčių žmonių tarpe.
Esant mitui, kad pasikartojantys skaičiai – tai angelų ženklas, nei kiek nestebina ir trečioji aiškinimo versija, t. y., kad šis reiškinys pranašauja apie nelaimę. Tiksliau kalbant apie šią interpretaciją, reikėtų paminėti, kad tai tarp žmonių pasklidęs gandas, mitas. Pabandykite paskaityti įvairius forumus, kur žmonės diskutuoja apie pasikartojančius skaičius ir tikrai rasite ne vieną asmenį, kuris mano, jog šis reiškinys reiškia nelaimę.

Galiausiai galite rasti pasikartojančių skaičių aiškinimą per Majų kalendoriaus prizmę.

Ko gero visi puikiai prisimename didįjį 2012-ųjų gruodžio 21-osios Pasaulio pabaigos vajų! Teigiama, kad mūsų planetos amžiaus kaita įvyko 11:11 laiku ir kad tada prasidėjo Aukso amžius. Mitas tai ar tiesa? Teisingo atsakymo, deja, čia nėra – kiekvienas žmogus asmeniškai renkasi, kuo jam tikėti.
из инета


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos