NAUJAS MATYMAS TO, KAS RUOŠIAMA MATERIALIZAVIMUI



Опубликовал: gfun, 2-09-2021, 17:06, Статьи / литовский, 1 453


NAUJAS MATYMAS TO, KAS RUOŠIAMA MATERIALIZAVIMUI



Rekomenduojama apsišarvuoti kantrybe ir PERSKAITYTI STRAIPSNĮ IKI GALO.

ĮVADAS.

Atėjo laikas kiekvienam žmogui leisti sau išeiti iš senojo gyvenimo scenarijaus kančiose, dramose ir mele.

Šis scenarijus stipriai brukamas į žmonių pasąmonę iškreipiant informaciją per socialines medijas ir kitas informavimo priemones su vieninteliu ketinimu ir tikslu – kaip įmanoma sukelti didesnį neigiamų emocijų ir smerkiančių minčių antplūdį, nepasitenkinimą tų, kurie žiūri televiziją, skaito straipsnius, klausosi naujienų, nes žmonių neigiamos psichinės-emocinės reakcijos energijos dėka, šis gyvenimo Vergovėje scenarijus dėl valdančiųjų EGO VALIOS materializuojasi.

SVARBIAUSIA

PASIRINKIMO LAISVĖ VIDUJE.

KIEKVIENAS IŠ JŪSŲ GALI PAKEISTI SAVO SANTYKĮ Į IŠGIRSTĄ, PAMATYTĄ, PERSKAITYTĄ INFORMACIJĄ, KURI PIKTYBIŠKAI IŠKREIPIA TIESĄ.

Tiesiog imti ir sustabdyti įprastas reakcijas.

KAIP?

SUVOKTI, KAD TIK JŪS ESATE BOSAS, ŠEIMININKAS TOMS MINTIMS, EMOCIJOMS, REAKCIJOMS, KURIOS KYLA JŪSŲ VIDUJE NEGATYVAUS POVEIKIO Į JUS METU.

IR TAPTI SAVO GYVENIMO ŠEIMININKU SAVO VIDUJE, O TAI REIŠKIA IR IŠORĖJE.

NUO KO PRADĖTI?



Skaitant, klausant, žiūrint naujienas pripildytas negatyvo, DARYKITE TAI KITAIP: ATSIRIBOJUS, PASAKIUS STOP KYLANČIOMS REAKCIJOMS IR TĘSIANT TOLIAU SAVO VEIKSMUS (skaitykite, klausykite, žiūrėkite) be emocijų, smerkimo, kritikos, pasipiktinimo ir pykčio, PABANDYKITE ŽAVĖTIS VIENATINIO Intelekto rafinuotumu, perpildytu akla neapykanta ir nesąmoninga baime, kad valdžia ištrūks iš jo rankų.



Nes jis (intelektas) įsivaizduoja, kad yra viešpačiu tautos, kurią jis laiko tik biomase ir kaip prieš tai parodė įvykis (mitingas), viskas yra ne taip, kaip yra iš tikrųjų.



IR ŠIS ĮVYKIS SUJUDINO KOLEKTYVINĖJE PASĄMONĖJE NESĄMONINGĄ BAIMĘ Vienatinio valdymo Intelekto, kuris pasireiškia per žmogiškąsias formas, KURIANČIAS ĮSAKYMUS, PROJEKTUS, RAŠANČIAS MELAGINGUS STRAIPSNIUS, KLAIDINANČIAS ŽMONIŲ PROTUS, kurie taip pat patiria nesąmoningą baimę prieš liaudį.



TAIP! TAIP!

Juk tai savo rinkėjams, savo tautai gali sukurti tik tas, kuris savo viduje apako nuo baimės, neapykantos ir pavirto keršto ginklu tautai, o iš tiesų – SAU PAČIAM.



IR, suvokus, KOKIOJE BE IŠEITIES BŪSENOJE SAVO VIDUJE YRA RAŠANTIEJI TUOS ĮSAKYMUS, DRAUDIMUS, SKIRSTANČIUS ŽMONĖS Į KASTAS, aš kviečiu Jus,



ŽMONĖS!



PARODYKITE ŽMOGIŠKUMĄ rašiusiųjų tuos absurdiškus įsakymus, nutarimus atžvilgiu, skirstančius žmonės ir visiškai pamiršusius apie tai, kad kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo jo išsilavinimo, įsitikinimų NEŠIOJA SAVYJE VIENINTELĮ GALIMYBIŲ PASĄ, KIEKVIENAM DUOTĄ JAM GIMUS – TAI GYVENIMAS IR LAISVĖ VALSTYBĖJE, KURIOJE KONSTITUCIJA GINA JO TEISES.

ŽMONĖS, skaitantys informaciją SKLEIDŽIANČIĄ DESTRUKTYVĄ socialinėse medijose, savo širdyje NUOŠIRDŽIAI UŽJAUSKITE šiuos nežmogiškus prasimanymus, nematomai kenkiančius tiems, kuriuos jie išnaudoja materializavimui ir įtvirtinimui scenarijaus tautos gyvenimo vergiškoje priklausomybėje nuo savivalės valdančiųjų

ŽMONĖS!

PRISIMINKITE!

BŪTENT JŪSŲ DĖMESINGUMO ENERGIJA,

PERPILDYTA SMERKIMU,

PASIPIKTINIMU,

PYKČIU,

BARNIAIS IR KURIA – MATERIALIZUOJA ŠĮ GYVENIMO SCENARIJŲ BAIMIŲ, PAŽEMINIMO SAVYJE ŽMOGAUS NELAISVĖJE,

BET,

JEI PRIPILDYSITE SAVO ŠIRDIS DOSNUMU,

GAILESTINGUMU,

GERANORIŠKU HUMORU,

VIDINE IŠMINTIMI,

tai scenarijus vieningo gyvenimo kančiose, pažeminime žmogaus orumo, vergiškos priklausomybės nuo savavališko ego valdančiųjų NETEKS JŪSŲ NEGATYVIOS ENERGIJOS IR nebegaudamas Jūsų energetinio maitinimo – NEUTRALIZUOSIS.

Subyrės į šipulius.

Argi kiauras balionėlis gali skraidyti?

NAUJAS MATYMAS IR YRA TAI, KAD PAŠALINUS STEREOTIPINES ŽMONIŲ REAKCIJAS IR MINTIS, KURIŲ IŠ JŲ TIKIMASI, JOS PAKEIČIAMOS NAUJOMIS, TEIGIAMOMIS.



Nukreipkime savo dėmesį į tai, kad vidinė Pasirinkimo Laisvė lieka mūsų teise.

Pagalvokite kiekvienas

KOKĮ SAVO GYVENIMO SCENARIJŲ JŪS NORITE PRAGYVENTI?

Tą, kurį siūlo socialinės medijos, sukeliančios proto baimę ir nerimą?

Ar SAVO, GERIAUSIĄ GYVENIMO SCENARIJŲ HARMONIJOJE, GAILESTINGUME, DOSNUME, LAIMĖJE, DŽIAUGSME IR GAUSOJE?

Pagal kosminį Traukos dėsnį: toks pritraukia tokį“ RENKASI KIEKVIENAS SAU.

„kuo tikite, tą ir gaunate“

KAIP MANOTE, KAS TUOMET ĮVYKS?

Kaip savo laiku Judas suvaidino savo vaidmenį Jėzaus atžvilgiu, taip ir dabar vykdomas šis siužetas, tik globaliu mastu.

KĄ DABAR GALI PADARYTI KIEKVIENAS ŽMOGUS?

1. SUSTABDYTI kylančias smerkimo mintis ir tuo pačiu savo vidines pykčio ir pasipiktinimo reakcijas bei pakeisti jas kitomis, sustiprinančias JAME (Žmoguje) vidinę išmintį, supratingumą, gailestingumą.

2. PRISIMINTI apie vidinę laisvę rinktis, KAM ATIDUOTI SAVO DĖMESĮ-energiją, kuri yra to, į ką nukreipiamas dėmesys, kūrėja.

3. SUVOKTI, didžiadvasiškai pažvelgus į informaciją, nešančią destruktyvą, pvz., kaip žmonės žiūri į šunį, kuris loja ant dramblio: „Na ką padarysi, juk be to, kad loti, jis daugiau nieko nemoka“, tokiu būdu DESTRUKTYVI INFORMACIJA LIKS BE ENERGIJOS, KURIOS TIKISI draudimų, įsakymų kūrėjai.

4. Ir, perskaičius iki galo arba nebūtinai bet kokią informaciją, keliančią diskomfortą socialinėse medijose, pajutus, kaip bandoma įbauginti, nusišypsokite ir nuoširdžiai ištarkite: „ATLEISK JIEMS, VIEŠPATIE! NEŽINO, KĄ DARO! O JEI ŽINO, TAI ATLEISK JIEMS TRISKART!”



Būtent tame YRA vienatinė galinga jėga, per kurią pasireiškia naujas, geriausias Lietuvos scenarijus, visiems ir kiekvienam!

Perdavė NĖja (Neišreikštas Vienatinis aš)

Užrašė Lėja Meilė

08.17.2021


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos