Ką Apie Tavo Asmenybę Atskleidžia Bambos Forma?





Ką Apie Tavo Asmenybę Atskleidžia Bambos Forma?

Dažnai sakoma, kad akys – sielos veidrodis. Ir neretai tai tiesa, nes žvelgdami žmogui į akis, galime spręsti apie jo nuotaiką. Iš akių net galima daug sužinoti apie žmogaus asmenybę. Tačiau niekas nesako, kad mūsų sielos veidrodis – bamba.


O kodėl gi ne? Ar žinojote, kad pasaulyje nėra dviejų tokių pačių bambų? Neįtikėtina, tačiau pagal šią unikalią žmogaus kūno vietą galima atskirti net identiškai atrodančius dvynius, nes jų bambų forma bus skirtinga! Neabejokite, kad mazgelis vidury pilvo gali daug papasakoti apie žmogaus prigimtį.


1. Išsišokusi Bamba

Tai stipraus charakterio ženklas, reiškiantis, kad esate užsispyręs ir tvirtas žmogus. Jums taip pat patinka dėmesys. Nors partnerio ieškote gana ilgai, tačiau kai jį randate, santykiai tęsiasi labai ilgai.
2. Didelė Ir Gili Bamba

Didelė bamba – didelė širdis! Esate labai dosnus žmogus ir stengiatės savo problemas bei rūpesčius paslėpti nuo kitų. Turėdami gerą širdį, visada skubate kitiems į pagalbą, tačiau nepersistenkite, nes kai kurie gali jumis pasinaudoti.
3. Maža Bamba

Turite tamsiąją asmenybės pusę. Kadangi esate patikimas žmogus, kiti jums mėgsta patikėti savo paslaptis, o kartu perduoda ir neigiamas emocijas. Jūs nepasitikite žmonėmis, kurie nėra jūsų draugai ar giminės. Kitiems atrodote paslaptinga asmenybė.
4. Žemyn Ištįsusi Bamba

Žemyn ištįsusį bambos forma rodo, kad turite mažai energijos... kai kalba pasisuka apie fizinį darbą. Jūs daug mieliau atliekate darbus, reikalaujančius jūsų proto. Tai, kad mėgstate patingėti, kai reikia atlikti fizinius darbus, rodo, kad jums labiau patinka dirbti smegenimis, o ne rankomis.
5. Ovali Bamba

Ši bambos forma atskleidžia, kad esate hiperaktyvi ir labai jausminga asmenybė. Negalite nusėdėti vienoje vietoje ir nuolat turite ką nors veikti. Mėgstate imtis vis kitų darbų, kadangi jums viskas greitai pabosta. Jus galima labai greitai įskaudinti, tačiau niekada to neparodysite kitiems.
6. Plati Bamba

Netikėtos situacijos – jūsų stichija. Nepasitikite kitais žmonėmis, tačiau tie, kurie įgauna jūsų pasitikėjimą, tampa jums labai svarbūs. Be to, su žmonėmis elgiatės taip, kaip jie su jumis.


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos