Tatuiruotės.



Опубликовал: Ajjana, 13-07-2022, 01:15, Sveikata / литовский, 605




Tatuiruotės. Iš išvaizdos atrodo nekaltos, tačiau iš tiesų…
Netgi labai neekologiškos ir kenksmingos. Kodėl? Paaiškinsime.
1. Darant tatuiruotes jums po oda įvedami dažai, kurie niekur nedingsta. Į juos įeina kancerogeninės medžiagos, kurios yra kenksmingos mūsų organizmui. 100% įvyksta imuniteto susilpnėjimas. Gali iššaukti odos vėžį. Tai fiziologinis momentas.
2. Dvasiniame plane tatuiruotės – tai arkanai. Uždėdami juos, mes pritraukiame vieną ar kitą jėgą. Net jeigu mes padarėme tatuiruotę be kažkokių ketinimų, mes vis tiek pritraukinėsime vienas ar kitas energijas.
Pavyzdžiui, jeigu mes pasidarėme ugnies pavidalo tatuiruotę, tai mes pritraukinėsime ugnies energiją. O kai mums reikės padaryti kažką sukoncentruoto, švelnaus ir ramaus, tai mes negalėsime to padaryti, nes pas mus vyraus ugnies – judėjimo energija.
Vedose parašyta, kad ženklus ant kūno dėdavo tik tam tikru metu ir laikinai, su tam tikrai tikslais. Reikia kariui eiti į mūšį – jis uždeda ant odos (ne po oda) karinius atvaizdus. Reikia pastatyti namą – uždeda jau kitą, nutrinant prieš tai buvusį.
O pažiūrėkite, ką dedasi dabar: rožytės, gėlytės (neaišku kokią energiją tai pritraukia). O dažnai išsibado tamsiąsias būtybes. Atitinkamai – jų energiją pritraukia sau. Demoniškų jėgų energiją, kurios griauna gyvenimą.
Mums iš prigimties jau duota viskas tobulėjimui, laimei ir savęs patvirtinimui.
Įsivaizduokite nors vieną šventąjį su tatuiruotėmis. Vargu ar toks atsiras. Šventieji vystosi ir realizuojasi dėka dvasinės praktikos ir vystant savyje šviesias (doras, tyras) savybes!
Būkite išmintingi ir nedarykite tatuiruočių, kurios pasiliks visam gyvenimui.
Marija Kazantseva
*******
Michail Kn
Apie šventuosius taip sakoma todėl, kad jų vidinis potencialas ant tiek yra šviesus ir galingas, kad jiems visiškai nėra jokio poreikio reikštis išoriniu būdu per tatuiruotes. Tatuiruočių motyvai dažniausiai atspindi savybes, kurių šventieji savyje neturi. O savybės, lemiančios motyvą dažniausiai būna tokios kaip nepilnavertiškumo kompleksas, noras pridėti sau vertės kitų akyse, svarbus kitų įvertinimas, pripažinimas, noras pritapti prie bandos, trendo / mados jausmas ir pasidavimas jam. Ir dar aš pvz per tatuiruočių darymą įžvelgiu tokį dalyką netgi kaip pretenziją Kūrėjui ar net savo proteviams, neva duotas / paveldėtas kūnas nėra tobulas be piešinių, o tu reiškia žinai geriau ir nori jį tokiu būdu patobulinti įsijaučiant į Kūrėjo vaidmenį. Taip, galima sakyti "aš nesu kūnas, todėl nereikia jo sureikšminti", bet tai dar nereiškia, kad turėtum iš jo daryti ką tik nori.
"PIRMASIS LAIŠKAS KORINTIEČIAMS 6-19
Ar nežinote, kad jūsų kūnas yra šventovė jumyse gyvenančios Šventosios Dvasios, kurią gavote iš Dievo, ir kad jūs nebepriklausote patys sau?"
Įsivaizduojate pvz tėvą Stanislovą su tatuiruotėmis? Arba pvz S. Lazarevą? Arba tikrus kanonizuotus šventuosius?
*********
Lukas Urbonas
jos visada rodo vienokią ar kitokią priklausomybę/ priklausomumą kažkam... koncentracijos stovyklose numerius tatuiruodavo irgi... Pati turiu brolio rašytą tatoo- tai be abejonės " susirišimas" su kažkuo, gerai jeigu tai vienetiniai ar asmeniški " piešiniai", bet dauguma masinių turi reikšmę kurią retas nešiotojas žino. Aišku stipresniam žmogui daug gal ir nepakenks, bet būna mėmės prie tokių astralinių lervų prisiriša ir maitina net neįtardami. Manau nuo sąmoningumo priklauso- troubled souls tokių užuovėjų dažniausiai ieško


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos