SAMONINGO PASIRINKIMO PRAKTIKA- KO JUMS BUTI(PRAKTIKA)





SAMONINGO PASIRINKIMO PRAKTIKA- KO JUMS BUTI(PRAKTIKA)

Jūsų smegenų dešinys pusrutulis yra šaltinis to, kas jūs ESATE (Tikroji Jūsų esmė, Dieviška sąmonė, pasireiškianti kaip intuicija bei jausmai.
Apdorojimas neverbalinės informacijos: apdorojimas informacijos, kuri išreikšta simboliais ir paveikslėliais.
Įsivaizdavimas: svajonės ir fantazijos. Būtent šis pusrutulis padeda mums kurti istorijas, taip pat atsako už mūsų gabumus muzikai ir piešimui.
Paralelinis informacijos apdorojimas: vienu metu apdorojimas skirtingos informacijos. Suteikia galimybę pamatyti visą problemą, be analizės panaudojimo.)

Kairysis smegenų pusrutulis – šaltinis viso to, ką Jūs darote (kairysis pusrutulis: logika. Verbalinės informacijos apdorojimas: gabumas kalboms. Šis pusrutulis atsakingas už iškalbą, rašymo ir skaitymo gabumus, faktams, vardams, datoms įsiminti ir juos parašyti.
Analitiniai gabumai: logika ir analizė. Jeigu tiksliau – visų faktų analizė. Taip pat čia atpažįstami skaičiai ir matematiniai simboliai. Tolimesnis informacijos apdirbimas.

Galimybė rinktis, kokie mes noříme būti, vyksta šiuo momentu – tai ką šiuo metu jaučiate.
Šis momentas (dabartis) – tai viskas, ką mes ištikrųjų turime. DABAR – kada mes ištikrųjų kuriame. sąmoningo pasirinkimo praktika kuo mes norime būti.
Suvokimas, kad kiekviena Jūsų mintis iššaukia emocijas, nustato poziciją, vadovauja Jūsų veiksmams ir elgesiui, kurie veda į tai, kokio rezultato Jūs norite (arba į tai kokio nenorite, jei tai vyksta nesąmoningai).
Duoda suvokimą, kad mes savo mintimis nuolat sąmoningai arba ne, priverčiame judėti mūsų sąmonę, neprikalusomai nuo to, ar tai yra ko mes norime, apie ką svajojame ir ką renkamės.
Žinoma, norint rinktis kuo būti, reikia suvokti savąjį tikrąjį AŠ ir išdirbti įprotį prisiimti atsakomybę už pasirinktų minčių pasekmes, kurios pas jus sugrįžta kaip netikėti susitikimai, situacijos, įvykiai (ne visada malonūs).

Pagalvokite apie tai, kad Jūs randatės nematomame Šviesos Vandenyne – Gyvenimas Meilėje, Visatos Motinos – Tėvo įsčiose, Kibirkštis – gyvenimo meilės randasi kiekvienoje Jūsų ląstelėje.
Prasidėjimo monetu, fizinės motinos įsčiose, matereliame kūne Jūs gavote instrumentą, jungiantį Jūsų vidinę kibirkštį su Šviesos Vandenynu – gyvenimo meileje,kuriame Jūs gimėte žmogaus kūne. Tas instrumentas – plaučiai.
Su pirmu riksmu šis instrumentas įsisjungia ir kiekvieną Jūsų gyvenimo akimirką jus jungia su Šviesos Vandenynu – gyvenimo – meilės. Susijungti ir pasiekti tą kibirkštį galite per sąmoningą kvėpavimą. Tik Jūs į tai niekada neatkreipėte dėmesio.
Kosminis dėsnis toks: į ką žmogus atkreipia dėmesį savo viduje, tas ir stiprėja.
ŽMOGAUS DĖMESYS – TAI ENERGIJOS PASIREIŠKIMAS JAME.

Susikaupkite:
1. įsitaisykite patogiai, įsiklausykite į save, pajauskite save, savo kūną.
Kvėpuokite laisvai ir langvai kaip kvėpavote iki šiol, bet visą savo dėmesį sutelkite į orą, kuriuo kvėpuojate.

Pakvėpuokite. Įsiklausykite vėl į save, pajauskite savo kūną, savo ląsteles.

2. Įkvėpkite, sulaikykite kvėpavimą, vidinį žvilgsnį nukreipiame į tašką tarp antakių (trečią akį), sulaikome kvėpavimą kol komfortiška, tada iškvėpiame ir vėl įkvėpiame, sulaikome kvėpavimą, dėmesį suteliame į sritį tarp antakių.
Kartojame šią praktiką tris kartus.
Po to kvėpuokite ramiai, lygiai, kaip kvėpavote prieš tai, tik stebėkite savo kūną. Užfiksuokite pasikeitimus, kurie įvyko Jūsų kūne.

3. Giliai įkvėpkite ir lėtai iškvėpkite, sulaikykite kvėpavimą, sutelkite dėmesį į širdį ir vėl įkvėpimas – iškvėpimas, sulaikymas kvėpavimo, koncentravimasisi į širdies čakrą ir taip tris kartus. Nekvėpuojame, kol komfortiška, po viso šito vėl kvėpuojame ramiai, kaip darėme prieš tai. Įsiklausykite į savo kūną. Gal šidyje pajautėte šilumą, tai ir yra energija Jūsų AUKŠČIAUSIOS DIEVIŠKOSIOS ESMĖS ir Jūs ją dabar jaučiate kiekvienoje kūno ląstelėje.

JAUSTI – TAI IR YRA ŽINOJIMAS. PASITIKĖKITE SAVO KŪNO LĄSTELIŲ POJŪČIAIS. BŪTINA JŪSŲ LĄSTELIŲ SVEIKIMO SĄLYGA IR MEILĖS, DŽIAUGSMO, PILNATVĖS, GAUSOS, TURTŲ ENERGIJOS AKTYVAVIMAS YRA NUOLATINIS ĮJUNGIMAS DIEVIŠKO SĄMONĖS FIZINIAME LYGYJE, O VISA TAI VYKSTA PER SĄMONINGO KVĖPAVIMO PRAKTIKĄ.

Kvėpuokite laisvai ir lengvai.
PAKLAUSKITE SAVĘS:
1. Kas aš esu šiuo momentu? Ir spontaniškai užrašykite tai, kas ateis į galvą.

2. Dabar pasakykite sau garsiai, stebėdami, kuris žodis labiausiai rezonuoja: “ aš žmogus geras, atjautus, protingas, lengvai šviesiai galvojantis, ramus, susikaupęs, aistringas, kūrybingas, mylintis, punktualus, atsakingas, smalsus, aktyvus, besidomintis, patrauklus, charizmatiškas, spontaniškas, laimingas, džiaugsmingas, dosnus. Užraškite tuos žodžius, kurie surezonavo.

3. Pradėkite sakyti, dainuoti tuos žodžius, kurie jums surezonavo, stebėdami savo kūną ir užfiksuodami emocijas, kurias sukelia tie žodžiai: komforto, džiaugsmo, laimės

4. Šiuo metu Jūs ir esate tuo, kas Jumyse atliepia.

Kaip Jums ši būsena? Padėkokite sau. Nusišypsokite sau. Pasiražykite.

Pageidautina šią praktiką atlikti kiekvieną dieną, bet kuriuo jums patogiu metu. Šios praktikos metu ateina ramybės jausmas. Tai sustiprina meilę širdyje, pritraukia iš Šaltinio į jūsų gyvenimą energiją gausos, laimės, džiaugsmo, harmonijos, gailestingumo, klestėjimo, kūrybiškumo, įkvėpimo, bendradarbiavimo vienybėje su savo Savastimi. Nes panašus pritraukia panašų.

Praktikuodami išmoksite pasirinkimo meno – galimybę būti šioje akimirkoje ir suvokti, kad Jūs esate kiekvieną akimirką ir galite pasinaudoti sąmoningu pasirinkimu kuo būti ir tai padės Jums sukurti nuostabų rezultatą.

Viskas kas vyksta yra susiję vienas su kitu, yra vienas kito pasekmė, matoma tampa pasekme nematomo.
(tekstas parašytas remiantis knyga “Брайн и Санджита Мейн из книги "Карта вашей жизни" ir asmenine patirtimi).
Vetra
(Verteja-Vilma)
13.02.2018.
Rekomendoju pati meditacija irašiti i diktofona kartu su muzika


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos