Siela gyvenimo ir mirties rate -круг жизни и смерти Души+Gyvybės įvairovė. Žmogus (I dalis) [NVL_06, 2013]



Опубликовал: Ajjana, 2-01-2014, 17:59, Научно-познавательные / Rusiški / литовский, 6 941



Radomiras - Jėzus Kristus - suklastota praeitis [NVL]

Gyvybės įvairovė. Žmogus (I dalis) [NVL_06, 2013]

Atidaromas filmų ciklas "Žmogus" pagal Rusijos moksliniko Nikolaujaus Levašovo knygas. Filme kalbama apie taip vadinamus astralinius gyvūnus, kokią gyvoms būtybėms žalą arba naudą esant simbiozei jie gali atnešti. Pati svarbiausia tema - nėštumas. Kodėl ankstyvose embriono augimo stadijose embrionas panašus tai į žuvį, tai į varlės embrioną. Filmo pabaigoje pasakojama kokias pražūtingas pasėkmes žmogaus sielai gali padaryti abortas.
... Žodis abortas daugeliui žmonių beveik visiškai prarado savo pirmapradę prasmę. Daugelis iš viso laiko, kad tai nėra žmogžudystė, kadangi "ten dar nėra ką žudyti". Tačiau tai netiesa. Knygoje "Paskutinis kreipimasis į žmoniją" («Последнее обращение к человечеству») akademikas N. Levašovas paaiškina kodėl abortas - tai žmogžudystė: "siela arba dūšia įeina į apvaisintą kiaušialąstę pastojimo metu ir visą laiką jai vystantis lieka pririšta prie užuomazgos (embriono). Jeigu įvyksta pavyzdžiui persileidimas (abortas), siela praranda galimybę sukurti sau naują fizinį kūną. Persileidus neatsiranda energetinio kanalo, kaip kad momentu, kai žmogus miršta. Todėl siela negali grįžti į tą lygmenį, iš kurio ji atėjo pastojimo metu. Aukšto dvasinio lygmens (siela turinti mentalinius kūnus) siela gali, sunaudodama savo potencialą (tačiau tuomet ji nusileidžia į žemesnį evoliucinį lygmenį), sukurti sau energetinį kanalą ir išsigelbėti iš spastų. O siela neturinti mentalinių kūnų, tampa efirinio ir žemutinio astralo būtybių auka. Toks gyvenimo dėsnis.. Astralinio lygmens gyvūnai minta sielos kūnais. Ko pasėkoje siela žūna. Sielos žūtis reiškia, kad visa evoliucinė patirtis, visas įdirbis, įgimti gabumai, kuriuos turėjo ši siela, išnyksta visam laikui.. Tai evoliucinė mirtis." Gaila, bet daugeliui gydytojų ir kitiems veikėjams labai naudinga tokia "kontracepcijos" forma, kadangi jiems moka už tai, kad jie užtikrintų masinį
negimusių vaikų žudymą.

Vienas iš puikiai padarytų filmų pagal neeilinio Rusų moksliniko Nikolaujaus Levašovo knygas!


Šiuolaikinis mokslas nepaaiškina net gyvybės atsiradimo. Jie sako, kiaušialąstė dalijasi į dvi identiškas ląsteles ir taip toliau. Sekantis jų teiginys yra, kad ląstelėje atsiranda skirtingos ląstelės dėl hormonų veikimo ko pasėkoje atsiranda žmogus. Klausimas, kaip identiškose ląstelėse atsiranda skirtingi hormonai jei jos prieš tai buvo identiškos???? Juk dėl sąmoningo klaidinimo pats genomo projektas - aklavietėje. Visi tyli, nes negali suprasti, kodėl žmogaus ir pelės DNR sutampa 98%. O koduojančių genų sumažėjo jau mažiau kaip 30 000... DNR - tik kubeliai. Pagal juodosios materijos struktūras, programas siela iš kubelių stato sau fizinį kūną.

Prieš šį filmą būtina apmastyti filme "Siela gyvenimo ir mirties rate" rodomą informaciją.
Nori prisidėti? Prisijung prie kanalo, paskleisk informaciją, domėkis ir mąstyk savo galva.

susidorojimas su NVL: http://youtu.be/0lXhfcJVWmg


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos