ASTRALINIS PASAULIS



Опубликовал: Ajjana, 25-01-2022, 10:45, Научно-познавательные / литовский, 777


Astralinis kūnas – tai vienas iš mūsų subtiliųjų kūnų, kuris miego metu atsiskiria nuo fizinio kūno (lieka tik juos jungianti gija) ir dažnai keliauja po nematerialias erdves – astralinį planą (dar vadinamą astraliniu pasauliu ar tiesiog astralu). Miego metu į astralines keliones leidžiamės nesąmoningai, to nežinodami patys. Astralas yra nesaugi, „apnuoginta“ vieta, kurioje galima tiesiogiai arba per apgaulę susidurti su interferentais ir prisirinkti kontraktų, nesąmoningai duodant leidimus prisijungti prie savęs.
Įdomus faktas – net ir astralinės kelionės miego metu gali būti iliuzija. Dažnai pasitaiko tokių variantų, kai žmonės, patys to nesuvokdami, tiesiog sėdi, kaip mes sakome, „astraliniame kino teatre“ ir žiūri interferentų rodomus filmukus, kurie, be abejonės, programuoja žmogaus protą. ☝
Ko gero, vienintelis saugus būdas keliauti miego metu yra sąmoningo sapnavimo įvaldymas. Kai aktyviai treniruojamės ir išmokstame sąmoningai sapnuoti, miegodami galime daryti bet ką ir keliauti bet kur. Tai saugus būdas rinktis patirtis. (Apie sąmoningą sapnavimą ir kaip to išmokti išsamiai rašėme ankstesniuose įrašuose.




  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos