Žmogus yra elektromagnetinė būtybė






Šie vaizdai ir tekstai aiškina, kaip žmogaus oda atspindi šviesos ir energijos raštus, pabrėždami, kad esame bioelektrinės būtybės, susijusios su energija, kuri valdo visatą. Mūsų odos tekstūra primena kosminę energiją, parodydama, kad esame sudaryti iš tų pačių elementų kaip ir žvaigždės. Kiekvienas mūsų judesys ir sąveika yra šios universalios energijos išraiška, pabrėžiant mūsų galimybę bendrai kurti ir susijungti su visata. Tai suteikia naują požiūrį į mūsų ryšį su kosmosu ir vidinę šviesą.


Tu neturi nieko. Tavo namai paskolinti tau labiau, nei tu manai, kad jie priklauso tau. Pinigai šiuo metu tik tavo rankose, nesvarbu, kiek manai, kad jie tavo. Tavo šeima, draugai, vaikai ir partneris buvo duoti tau tik tam, kad kartu pasidalintumėte šia kelione ir įveiktumėte karmą. Tada jie išeis, arba tu išeisi pirmas. Tavo darbas yra laikinas. Visi tavo turtai taip pat. Net tavo kūnas duotas tau tam, kad patirtum šią kelionę, tada turėsi jį palikti. Manai, kad turi kažką, bet iš tikrųjų neturi nieko. Vienintelis tikras tavo turtas yra tai, kas tu esi iš esmės: ramybė, meilė, palaima, amžinybė ir tyla. Išlaikyk šį suvokimą visą dieną, kad išsilaisvintum nuo prisirišimų. Nėra prisirišimų, nėra kančių.


Neprisirišk prie nieko. Nei prie žmogaus, nei prie daikto, nei prie materialinių gėrybių, nei prie troškimo, nei prie projekto. Lik laisvas ir lengvas, mėgaudamasis viskuo, kaip mėgaujasi vaikai, bet nieko nereikalaudamas.
Tu esi keliaujanti siela, susijusi su visomis sielomis, o ne viena iš milijonų. Tavo tikrieji namai yra Dievas; ne tavo šeima, ne tavo namai, ne šis pasaulis. Neapsirik ten.
Suvok savo tikrąją prigimtį. Grįžk prie savo Esybės.



Žmogus yra elektromagnetinė būtybė, kuri 3 tankyje mokosi daryti pasirinkimus tarp poliarizacijos į tarnystė kitiems arba tarnystė sau. 3 tankis yra ta vieta, kur siela susiduria su laisva valia ir galimybe rinktis tarp šviesos ir tamsos, meilės ir baimės. Žmogaus poliarizacija priklauso nuo jo veiksmų ir ketinimų – renkantis tarnystę kitiems, žmogus kyla vibracijų lygiais, artėdamas prie aukštesnio sąmoningumo.
Individai 3 tankyje susibalansuoja per savo energijos centrus (čakras), kurie atspindi jų mokymosi ir poliarizacijos procesus. Balansas pasiekiamas, kai energijos centrai laisvai priima ir išreiškia energiją be blokų. Tai apima suvokimą ir integravimą tiek teigiamų, tiek neigiamų aspektų, išmokimą atleisti sau ir kitiems bei meilę be sąlygų. Kiekvienas čakros centras turi būti harmonizuotas, o tai leidžia individui efektyviai veikti šiame tankyje ir pasirinkti kryptį (poliarizaciją) — tarnystė sau arba kitiems.



3 tankyje žmogui padeda susibalansuoti įvairios priemonės ir praktikos, kurios skatina harmoniją tarp kūno, proto ir dvasios. Šios priemonės apima:
Meditacija ir savęs stebėjimas: Meditacija padeda žmogui įsigilinti į save, suvokti savo mintis, emocijas ir energijos srautus, leidžiant aptikti ir išvalyti energetinius blokus.




1.Darbas su čakromis: Energetinių centrų balansavimas per praktiką, kurios tikslas yra aktyvuoti, išvalyti ir harmonizuoti čakras.
2.Atleidimas ir priėmimas: Emociniai ir dvasiniai procesai, susiję su atleidimu sau ir kitiems, padeda išlaisvinti bloką energijos tekėjime, stiprinant harmoniją.
3.Tarnystė kitiems: Pozityvios poliarizacijos praktika, kai individas renkasi tarnauti kitiems, stiprina energijos srautą ir balansuoja visą energinę sistemą.
Šios priemonės padeda individui išlaikyti balansą 3 tankyje, leidžiant jam augti dvasiniu požiūriu ir pasirinkti kryptį – tarnystę kitiems ar sau.
Išlaikyti aukštą vibraciją ir poliarizaciją pasaulyje, kuris atrodo savanaudiškas, svarbu išlikti centre, praktikuoti vidinę ramybę ir būti dėmesingam savo mintims bei veiksmams. Reikia nuolat rinktis tarnystę kitiems, orientuojantis į meilę, atjautą ir supratimą. Meditacija, energetinis valymas, fizinis ir dvasinis darbas padeda palaikyti pusiausvyrą. Pasaulio savanaudiškumas gali būti laikomas mokymosi dalimi, o pasirinkimas išlikti šviesoje ir skleisti ją yra esminis dvasiniame augime.



Svarbu atskirti tarnystę kitiems nuo bandymo „pataisyti“ kitų žmonių neigiamus aspektus ar nepradirbtas charakterio savybes. Tikroji tarnystė kitiems orientuota į jų Aukštesnįjį „Aš“ ir yra besąlygiška – tai reiškia meilę, supratimą ir paramą, leidžiant kitiems augti pagal jų pasirengimą. Bandymas išspręsti kitų problemas gali reikšti norą kontroliuoti situaciją, o tai gali sukelti disbalansą tiek jums, tiek kitam žmogui. Tikroji tarnystė pripažįsta laisvą valią ir leidžia žmonėms mokytis savo tempu.


Pagarba laisvai valiai reiškia pripažinimą, kad kiekvienas asmuo turi teisę laisvai rinktis savo veiksmus ir mokytis iš savo patirties. Sąmoningumas šiuo atveju reiškia suvokimą, kad kiekvienas žmogus turi savo unikalų gyvenimo kelią bei pamokas, kurias jis turi išmokti. Tai reiškia, kad negalima priversti kitų keistis ar priimti tam tikrus sprendimus. Vietoje to, svarbu palaikyti, atjauti ir būti šalia, gerbiant kitų žmonių pasirinkimus ir suteikiant jiems laisvę mokytis savo tempu.
Po išsikūnijimo iš kūno žmogaus siela pereina į vadinamąją „peržiūros“ fazę. Šiame procese siela peržiūri savo gyvenimą, pamokas, veiksmus ir sąveikas su kitais žmonėmis. Peržiūros metu siela mato visas situacijas ne tik iš savo perspektyvos, bet ir iš tų žmonių, su kuriais ji sąveikavo. Tai padeda geriau suprasti karmos principus ir poveikį, kurį siela padarė kitiems bei sau. Per šią patirtį siela mokosi iš savo gyvenimo ir planuoja tolesnę evoliuciją.
Kosmine prasme, gerai pradirbti individai, kurie tinkamai naudojo katalizatoriaus inerciją įsikūnijimo metu, gauna reikšmingą naudą. Toks efektyvus katalizatoriaus panaudojimas skatina sielos evoliuciją, leidžia įveikti karmos pamokas ir greičiau pasiekti aukštesnį dvasinį lygį. Tai padeda pasiekti poliarizaciją, stiprinti sąmoningumą ir suartėti su šviesos ar tarnystės kitiems poliarizacija. Toks darbas leidžia ne tik individualiai evoliucionuoti, bet ir prisidėti prie kolektyvinės sąmonės kėlimo, stiprinant ryšį su Visata ir Dieviškuoju planu.



Gerai pradirbti individai, kurie pasiekia aukštą sąmoningumo lygį, gali turėti galimybę įsikūnyti kitose pasauliuose, kurie atitinka jų vibracijas. Tai reiškia, kad siela gali pereiti į aukštesnių dimensijų realybes, pvz., 4 ar 5 tankio pasaulius, kur evoliucija tęsiasi kitoje sąmonės būsenoje. Aukštesnėse dimensijose sielos patiria mažiau dualybės ir daugiau vienybės su visata, o jų dvasinės pamokos tampa sudėtingesnės ir subtilesnės, orientuotos į aukštesnės tvarkos tarnystę ir meistrystę.


Linkiu tau stiprybės ir ramybės tavo kelyje per 3 tankio dualizmą. Atmink, kad kiekvienas iššūkis ir kiekviena situacija yra katalizatorius tavo dvasiniam augimui. Ieškok balanso tarp tarnystės sau ir kitiems, atkreipk dėmesį į savo vidinius pojūčius ir intuiciją. Nepamiršk, kad tavo tikrasis kelias yra sugrįžti į šviesą, meile ir vienybę su visata. Leisk kiekvienai dienai būti galimybe atverti širdį, stiprinti savo dvasią ir kurti harmoniją.


из инета


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos