Būdai sugrįžti į save, tikrąjį = Absoliuto sąmonę savyje Pasaulio suvokimas kaip iliuzijos arba žaidimo, kylantis ir nusileidžiantis iki Absoliuto, gali reikšmingai pakeisti mūsų gyvenimo suvokimą ir prasmę.





перевод
RAdoslav Quant Danovsky
Būdai sugrįžti į save, tikrąjį = Absoliuto sąmonę savyje
Pasaulio suvokimas kaip iliuzijos arba žaidimo, kylantis ir nusileidžiantis iki Absoliuto, gali reikšmingai pakeisti mūsų gyvenimo suvokimą ir prasmę.


Štai keletas būdų, kaip tai gali būti naudinga:

1.
Išsilaisvinimas nuo baimės ir kančių: Jei pasaulį suvokiame kaip iliuziją, tai gali sumažinti mūsų baimes ir kančias. Supratimas, kad viskas, kas vyksta, yra tik žaidimo ar projekcijos dalis, gali padėti į sunkumus žvelgti ramiau, be prisirišimo.
Tai sukuria vidinę laisvę ir ramybę.
2.
Dėmesio sutelkimas į vidinį pasaulį: Jei išorinis pasaulis yra tik sąmonės projekcija, tada tikrasis darbas ir vystymasis vyksta mūsų viduje. Tai skatina savęs pažinimą ir vidinę transformaciją, pabrėžiant asmeninį augimą ir dvasinį tobulėjimą.
3.
Sąmoningumo didinimas: Gyvenimą suvokiant kaip žaidimą ar iliuziją, žmogus gali tapti labiau sąmoningas. Suvokimas apie iliuzinį pasaulį skatina gyv
enti „čia ir dabar“, vertinant kiekvieną akimirką kaip unikalią ir vertingą, nesirišant prie iliuzinių koncepcijų.


4.
Sąmoningas realybės kūrimas: Jei viskas aplink yra iliuzija, tada atsiranda galimybė sąmoningai dalyvauti kuriant šią realybę. Galime matyti save kaip aktyvius žaidimo dalyvius, gebančius keisti siužetą, įvesdami savo ketinimus ir norus į realybės audinį.
5.
Nuolankumas prieš Absoliutą: Pasaulio iliuzijos suvokimas ir jo ryšys su Absoliutu gali vesti prie nuolankumo ir priėmimo. Tai gali padėti pamatyti savo ribotumą žmogiškoje formoje, bet taip pat pajusti vienybę su kažkuo gilesniu ir amžinu.
6.
Vienybės suvokimas: Koncepcijoje, kur viskas kyla ir leidžiasi iki Absoliuto, visas gyvenimas suvokiamas kaip vieningas srautas. Tai padeda suprasti, kad mes esame neatsiejama viso, kas yra, dalis, o mūsų individuali egzistencija yra tik didesnio visumos dalis.
7.
Laisvė pasirinkti: Jei pasaulis yra žaidimas arba iliuzija, tada mes esame laisvi pasirinkti, kaip norime jame žaisti. Tai suteikia galimybę būti lankstesniems, eksperimentuoti su gyvenimu ir mėgautis procesu be baimės suklysti.
Galiausiai, pasaulio suvokimas kaip iliuzijos gali suteikti mums galimybę gyventi sąmoningiau, laisviau ir harmoningiau, nukreipiant mūsų pastangas į vidinį darbą ir gilesnį savęs ir savo ryšio su kažkuo didesniu, nei mūsų fizinė egzistencija, supratimą.
из инета


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos