VYKSTA DIDŽIULĖ KOLEKTYVINĖ TRANSFORMACIJA



Опубликовал: Ajjana, 28-01-2022, 18:01, Статьи / литовский, 829



Nuo sausio 22 d. mes išgyvename giliausias transformacijas kolektyviniame ląsteliniame, atominiame ir subatominiame lygmenyje. Mes ir Žemė kartu su visa Kūrinija kvantiniu būdu pereiname į naują transdukcijos seką (tapatybes), į naują laiko ir erdvės koordinatę, vienintelės Tikrosios Organinės pakilimo realybės, kuri yra Vienybės Sąmonė.
Todėl galime jausti papildomą nuovargį ir skausmą įvairiose lokacijose, taip pat daug kitų dalykų, kurie išsilaisvina visuose mūsų būties lygmenyse. Atrodo, kad energijos vienu metu yra labai tankios ir aukštos, nes į jas plūsta tiek daug šviesos kodų. Galime atpalaiduoti giliai užslėptas baimes, traumas, žaizdas ir atsiskyrimo jausmus arba jaustis labai išsiplėtę ir palaimingi, arba ir viena, ir kita. Dabar mes judame per šį galutinį apsivalymą kvantiniu greičiu ir tai sukelia gilų ir galingą išsilaisvinimą iš visko, ką vis dar reikia paleisti. Daugelis šalina giliai įsišaknijusias baimes, ego ir išdavystę, žaizdas, kurios yra labai giliai įsišaknijusios, net jei jos yra iš gilios praeities. Iš tiesų visos šios laiko linijos egzistuoja dabar, kvantinėje erdvėje, vienu metu, ir jos visos iškyla, kad būtų visiškai išgydytos ir išvalytos dabar. Mes ruošiame lauką, kad dabar būtume kolektyviai pasirengę didesniems stebuklams..
Visuose Kūrinijos lygmenyse daug kas sprendžiasi, nes poliariškumai susiduria, kad sugriūtų patys į save arba greičiau, subalansuotų vienas kitą. Chaosas ir konfliktas kuria tvarką ir harmoniją. Visi disbalansai, iškraipymai, klaidingos realybės ir projekcijos, kolektyvinė masinė psichozė - visa tai iškyla į viršų ir išryškėja, kad pamatytume, kas tai yra iš tikrųjų, ir kad dabar būtų išspręsta ir ištirpdyta.
Sėkmingai suaktyvinome ir įtvirtinome Vienybės tinklo srovę, kurią pakankamai daug iš mūsų stabilizavo savo laukuose ir planetoje. Taip visos gyvybės formos pereina nuo dvibangės energinės srovės prie Trigubos bangos / Vienybės sąmonės tinklo, nuo dvigubos spiralės prie trigubos spiralės DNR brėžinių. Nuo uždaros energetinės sistemos, prie atviros Šaltinio sistemos. VISA Kūrinija dabar gauna pataisytus Šaltinio kodus ir šventąją geometriją, kuri palaiko naująją Tinklo srovę ir Šaltinio srautą arba Amžinąjį energijos srautą. Tai iš tiesų yra daugiau, nei masiška, netgi magiška. Esame visiškai susijungę ir prisijungę prie Šaltinio kolektyviniu lygmeniu. Vis dėlto kai kurios Sielos gali nuspręsti šiuo metu išeiti.
Mes visi Žemėje keičiame transdukcijos seką, o tai reiškia, kad nebesame ta pati tapatybė, kokia buvome iš pradžių, kai gimėme Žemėje, mūsų inkarnacijos įrašas atspindės visiškai kitokias laiko koordinates. Šis didžiulis sąmonės transdukcijos įrašo poslinkis yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl daugelis Žvaigždžių sėklų ragino atvykti į Žemę per Transformacijos ciklą, kad galėtų dalyvauti kaip pirmtakai šiame kvantiniame šuolyje, atliktame per laiko linijas.
Gimimo transdukcijos pokytis gali būti labai sunkus fiziniam kūnui, jei žmogui nebuvo suteiktas biologinis ir dvasinis kontekstas arba priežastys, kodėl kūnas turi fiziškai prisitaikyti prie šių elektromagnetinių laukų pokyčių. Labai svarbu išlikti kuo labiau atsipalaidavusiam, sklandžiam, skaidriam ir mylinčiam per šiuos elektromagnetinių laukų pokyčius, kad kūnas išliktų atviras ir galėtų prisitaikyti prie savo naujo šviesaus kūno įžeminimo mechanizmo ir transdukcijos įrašo.
Mes tiesiogine prasme keičiamės ir keičiame tai, kas esame kaip žmonių rasė giliai pamatiniame fiziniame, mentaliniame, emociniame ir Sąmonės lygmenyje. Kai tai vyksta, taip pat ir visi iškraipymai iškyla, kad išsivalytų taip pat galingai, todėl turėkime tai omenyje dabar bendraudami su kitais, taip pat ir su Savimi. Jūsų senasis Aš išeina, išnyksta, transformuojasi į kažką VISIŠKAI NAUJO. Svarbiausias dalykas, kurį reikia suprasti, yra tai, kad beveik niekas iki šiol nebuvo savo tikruoju Aš. Jis paprasčiausiai nebuvo prieinamas dėl visų DNR pažeidimų ir mutacijų. Mes visi prisiėmėme skirtingas kaukes ir programas dėl to, kaip buvome auklėjami, dėl visuomenės sąlygų ir mus supančio pasaulio. Visa ši transformacijos kelionė iš tiesų yra susijusi su netikro, užprogramuoto, sąlygoto Aš paleidimu, kad suaktyvintume ir atgimtume savo Tikrąjį, autentišką, organišką, natūralų Aš, o tai ir vyksta šiuo metu kolektyviai labai sparčiai, atsižvelgiant į tai, kas vyksta...
Taip pat žlunga visos likusios karminės sutartys ir istorijos, todėl vyksta daugybė įvykių, nes kolektyvinė sąmonė, siekdama susivienijimo, pusiausvyros ir harmonijos, derina save. Viskas turi būti sutvarkyta ir išspręsta viduje. Dabar turime išspręsti šiuos paskutinius likusius vidinius konfliktus, kurie taip pat gali pasireikšti kaip fiziniai negalavimai ar išoriniai konfliktai. Mes visi gauname dažnių korekcijas, kad pakeltume savo individualius dažnius ir suderintume juos su naująja Tinklo srove. Kai kuriems korekcijos yra intensyvesnės nei kitiems, priklausomai nuo to, kiek dar reikia alchemizuoti. Kai viskas subalansuojama ir pasiekia harmoniją, laikinai patiriame tam tikrą ar didelę disharmoniją ir disbalansą. VISKAS, kas nesuderinta su mūsų tikrąja savastimi, greitai griūva ir ištirpsta kartu su netikra tikrove.
LEISKITE VISKAM IŠEITI..
NIEKO NEREIKIA LAIKYTI..
LEISKITE TAM SUDEGTI..




  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos