RORSCHACHO RAŠALO DĖMIŲ TESTAS : ASMENYBĖ KAIP ANT DELNO



Опубликовал: Ajjana, 10-10-2019, 18:49, литовский / Нумерология,РУНЫ и тесты / Pagalba sau, 3 283


TESTAS


Tai – visame pasaulyje garsus Rorschacho rašalo dėmių testas. Ši metodika leidžia labai tiksliai apibrėžti žmogaus psichologines savybes. Pažvelkite į 10 pateiktų dėmių ir pasirinkite tą, kuri artimiausia jūsų pasaulio pajautimui. Nereikia skubėti, atsipalaiduokite ir apgalvotai bet ramiai priimkite sprendimą. Jeigu nepavyko išsirinkti vieno paveikslėlio, jus traukia keletas, perskaitykite jų visų aprašymus.

1 – Kiaušintakiai –

neatskleisto potencialo simbolis. Jūsų laukia dideli pasiekimai, ir jūs jau esate teisingame kelyje, bet niekaip negalite pradėti. Jūs žinote, ko norite iš gyvenimo, jūsų vizijos realistiškos, bet nereikia pamiršti, kad gyvenimas labai nenuspėjamas ir lūkesčiai gali nepasiteisinti. Bet kuriuo atveju, nevalia pasiduoti. Dirbkite, eikite pirmyn – tai atves jus iki svajonės.

2 – Motinos figūra
Jūs – žmogus su labai išvystytu motinystės instinktu (nesvarbu, ar esate moteris, ar vyras). Tikėtina, kad jūs tas, kuris visada pamokys savo artimuosius ar draugus, o taip pat paguos. Jūsų arkliukas – duoti patarimus, tačiau jūs nesiklausote ir nepriimate kitų žmonių patarimų. Bet ir be kitų patarimų jūs turite savybių, kurios padės ateityje pasiekti didelės sėkmės.

3 – Skorpionas
Jūs išsiskiriate tiksliu, bet ypatingu ir individualiu žvilgsniu į gyvenimą. Tačiau jūs nepriimate kritikos, taip pat ir konstruktyvios, ir galite įskaudinti net tuos žmones, kurie jums linki gero. Patarimas: nenusileiskite iki minios lygio, jūs labai protingi.

4 – Kepta višta
Kalbant apie jūsų tikslus ir poreikius, taip pat jų siekimo būdus, jūsų laukia dar labai daug darbo. Jūs tai suprantate ir esate labai ramus. Ta pačia dvasia ir tęskite. Darbas, susitelkimas į svarbiausius dalykus atves ten, kur trokštate.

5 – Krabas
Jūs pasirinkote romantikos simbolį. Tai pranašauja jūsų gyvenime atsirasiant naują meilę, naujus santykius, kurie gali prasidėti ir ne pačiu tinkamiausiu momentu. Jeigu turite antrą pusę, laukite jausmų suintensyvėjimo.

6 – Dinozauro karikatūra
Jūsų visatos centras – karjera. Tam jūs skiriate pernelyg daug dėmesio. Šioje srityje jums nėra dėl ko jaudintis, todėl geriau užsiimkite savimi: nuspirkite sporto klubo ar SPA abonementą, pasilepinkite skaniu ir naudingu maistu arba pailsėkite skaitydami įtraukiančią knygą.

7 – Meškiukas
Svarbiausią vietą jūsų gyvenime užima šeima. Jūs tas žmogus, kuris pirmiausia galvoja apie kitus, kartais aukodamas ir savo interesus. Tai labai kilnu, bet negalima pamiršti ir savo asmeninio augimo. Rekomenduojame analizuoti savo gyvenimą, išskirti tai, kas svarbu, ir skirti tam dėmesio.

8 – Dvi pasilenkusios figūros

Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jūs gana išsiblaškę. Bet kiekvienas mūsų pats išdėlioja prioritetus ir žino, kas jam geriau, o kas ne. Rekomenduojame suskirstyti reikalus į daugiau ir mažiau svarbius ir skirti dėmesį tam, kas jus iš tiesų domina šiuo laikotarpiu.

9 – Raudonas balandis
Raudonas balandis – laisvės ir svajonių simbolis. Jūs norite kažką kardinaliai pakeisti, bet tai kažkas iš tų dalykų, kurie greitai nesikeičia. Taip pat jūsų pasirinkimas rodo norą palikti darbą, santykius ar kokius nors reikalus. Patarimas: būkite dėmesingi ir kantrūs, tada viskas pasikeis į gerąją pusę.

10 – Išmintingoji ranka
Jūsų stipriosios pusės – protas, susikaupimas ir imlumas. Silpnoji – komunikacija su kitais žmonėmis. Arba jūsų dažnai nesupranta, arba jūs nemokate klausytis kitų. Patarimas jums: būkite kantresni. Nesistenkite visada ištarti paskutinį žodį, tai padės gyvenime.

Tai kurį paveikskėlį pasirinkote Jūs?
из инета


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos