Kodėl atsiranda Endometriozė ir kiaušidžių cista



Опубликовал: Ajjana, 26-10-2021, 12:20, литовский / Pagalba sau / Sveikata, 1 340



Pagrindinė priežastis!
Atsiranda dėl to, kad limfinė sistema yra užkimšta rūgštimis ir trukdo energijos srautui.
Žmogaus organizme yra du pagrindiniai skysčiai: kraujas ir limfinė sistema (organizmo kanalizacijos sistema!)
Limfinė sistema yra daug didesnė už kraujo skysčių sistemą, o 95 % visų lėtinių sveikatos problemų kyla dėl to, kad limfinėje sistemoje susikaupė per daug rūgščių atliekų, kurios įstrigo aplink audinius esančiose ertmėse, ir šių rūgščių nefiltruoja inkstai.
Kai nefiltruojate ir nepašalinate atliekų iš limfinės sistemos, rūgštys ima pūdyti limfmazgius ir sukuria skysčių kišenes, pvz., (cistas ar auglius).
Dieta
Geriausia dieta limfai išjudinti ir inkstams filtruoti yra vaisiai, uogos, melionai ir vaistažolės.
Taigi geriausia išeitis endometriozės ar kiaušidžių cistos atstatymui ir regeneracijai yra gyvo maisto ir vaisių dieta.
Pereikit nuo visų gyvūninės kilmės maisto produktų ir stimuliatorių, tada, priklausomai nuo to, kiek toli nori nueiti, kad išgydytum savo kūną, pereikit prie 80 % žalio maisto be gleivių dietos ir pradėčiau nuo geros vaistažolių programos.
Vaistažolės
Žolelės: turint endometriozę, daugiausia dėmesio reikia skirti endokrininėms liaukoms, tokioms kaip hipofizė, skydliaukė, inkstai ir antinksčiai, bei moterų reprodukcinėms liaukoms.
Pagrindinis gydomasis dėmesys:
Pagrindinis dėmesys, norint atsikratyti šios būklės visam laikui, turėtų būti skiriamas inkstų filtravimui, efektyviam drėkinimui ir antinksčių, kurie gamina visus steroidus ir hormonus jūsų organizme, regeneracijai.
Kai jūsų antinksčių liaukos yra nusilpusios ir sergate endometrioze, jūsų organizmas negamins šių steroidų, reikalingų šiems simptomams įveikti, o bet kokie gyvūninės kilmės produktai ir kofeinas tik dar labiau nusilpnins jūsų antinksčių liaukas, taip sukuriant nesibaigiantį limfinės acidozės ciklą visame organizme.
Jūsų inkstai nemėgsta daug baltymų turinčio maisto ir virtų denatūruotų baltymų bei kavos, todėl pasistenkite kuo greičiau juos pašalinti, kad atsikratytumėte gimdos acidozės ir išsiurbtumėte bei pašalintumėte cistas ar fibroidus.
Turėsite detoksikuoti ir regeneruoti užsikimšusius inkstus, kurie nefiltruoja, sukurdami cistas, kurių turite ant kiaušidžių, pažeistų rūgščių sąstingio ir toksemijos.
Rūgščių sąstingį galima išjudinti tik laikantis gyvojo maisto, turinčio daug energijos, dietos, o vaisiai yra geriausias maisto šaltinis, kuriuo galite išgydyti savo kūną ir iš jo išvesti šias rūgštis.
Grįžkite į gamtą, grįžkite prie mitybos, kuri biologiškai sukurta žmogui valgyti, įsitraukite į savo intuityvią Sąmonę, leiskite savo instinktams jus vesti, gyvenkite dabarties akimirka, ir pažadu jums, kad jūs klestėsite!

Parašė Jonathon RA Stearns AKA Mangotarian


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos