Individualiai konsultuoja



Опубликовал: Ajjana, 8-10-2016, 11:46, Pagrindinė, 7 805


Apie LejaSonata M.
Individualiai  konsultuoja

Lėja apdovanota mėdiuma,empatijos bei stalkingo (matymas, atsekimas, atskyrimas vidinių reakcijų), alchemijos galiomis (destruktyvinių energijų pavertimas pozityviomis) ir sugebėjimu sukurti besąlyginės meilės energijas ląstelėse.
Vytauto Kazlausko kvietimu skaitė lekcijas rusų grupėms Parapsichologijos akademijoje, taip pat dalyvavo parapsichologų konferencijose Vilniuje ir Kaune. 7 metų bėgyje, kartą per metus, vedė Kinų Naujųjų metų šventę, kur susirinkdavo apie 120-150 žmonių.


2005 metais Klaipėdos kino studijoje apie ją buvo sukurtas filmas "Kitoks gyvenimas".

Jos straipsniai spausdinami žurnaluose "Paslaptis", 2001 metais, "Ji"- 2008 metais ," 2009m.Lėja dalyvavo lietuviškame projekte "Ekstrasensų mūšis".Būrėja"- 2010 metais.


Po 10 metų trukusio darbo atstatant kuno ląsteles, norėdama įsitikinti ar ląstelėse teka gyvenimo energija, atitinka 17 metų tarpsnį, būdama MOTĖRIS BE AMŽIU, Lėja dalyvavo jaunimui skirtame maratone (metų cenzas nuo 17 iki 30,kuri savo laiku laimeja kitu maratonu-laikas šokiu-6v.30m.) ir tapo maratono "Šok kiek gali" beveik nugalėtoja(liko tris,bet sugeda aparatura ir Leja pasitrauke,nes ji laimeja savie)Ji maratone prašoko 8 val. 30 min.


25 metų praktinio darbo patirtis su energijomis ir nemokamos pagalbos suteikimas žmonėms telefonu bei skypu, konsultuojant ir pravedant energetines greitosios pagalbos seansus žmogaus Sielai.
Seansų metu transformuojami emociniai - mentaliniai blokai ir jų pirmapradės priežastys, likusios kūno ląstelių atmintyje ir subtiliuose dvasios lygiuose.


Individualiai apmoko, konsultuoja sąmonės praplėtimo metodų, sąmoningumo, DNK energijų pakeitimo, atnaujinimo.

Taip pat veda individualius seansus ir suteikia greitąją pagalbą sielai ir kūno ląstelėms. Seanso metu perduodama besąlyginė meilė ir subtiliuose sielos kūnuose bei kūno ląstelėse transformuojamos destruktyvios energijos. Atstatomas prarastas ryšys su savo Tikruoju Aš.
Tiems, kam atsibodo kenčia, ligos, liūdesys, nusivylimas, baimės nepasitenkinimas savimi ir gyvenimu.
Ką kankina depresija ir nenoras gyventi,

Pas Leja Jūs išmoksite praktiškai imetodų naujai pažvelgti į savo problemas. Gausite alchemijos įrankius, kurie padės sukuri meilės magnetą savo širdyje ir pritraukti gausos energijas. Visu tuo jūs galėsite toliau naudotis savo gyvenime, kad labiau pažintumėte save, perprogramuotumėte ląstelių DNK, transformuojant priežastis, sukeliančias destruktyvias reakcijas. Keičiant save Jūs išmoksite keisti pasaulį. Sąmoningai kurdami sau gera, kursite gera ir savo artimiems žmonėms

[b]t.n.+370 664 03 944-LEJA[ Мяйле/b]
skype meile,aumiene


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos