Gimimo data tai - genetinis kodas ir KUO YPATINGI SKAIČIAI: 3, 6, 9?



Опубликовал: Ajjana, 28-10-2021, 15:09, Научно-познавательные / литовский, 1 652


Gimimo data tai - genetinis kodas, kuriame užkoduota žmogaus paskirtis. Programa, kurią pasirinko Siela šiam įsikūnijimui. Kelias, kurį žmogui reikės praeiti, panaudojant praeitų gyvenimų patirtį ir atidirbti Karmą. Gimimo data mums gali padėti išmokti praeituose gyvenimuose neišmoktas pamokas ir išlaikyti neišlaikytus egzaminus šiame. Ši,- ypatinga skaitmenų kombinacija taip pat parodo kokį potencialą, gabumus, bei talentus mūsų Siela atsinešė į šį gyvenimą ir kaip žmogus gali juos panaudoti.
Gimimo data nusako 3 labai svarbius, žmogaus gyvenimo etapų atskaitos taškus. Tai -gimimo diena, gimimo mėnuo ir gimimo metai.
Gimimo diena nurodo gyvenimo kelio pradžią, atkarpą maždaug iki 26-28 metų (kiekvienam individualiai). Pastaroji konkrečiau nupasakoja praeitus įsikūnijimus. Čia mūsų Karma, patirtis ir potencialas kurį panaudosime šiame gyvenime.
Gimimo mėnuo - tai gyvenimo kelio vidurys, atkarpa kurią žmogus praeina maždaug nuo 26-28 iki 40-42 metų.

Mėnuo mums parodo į kokią giminę atėjo žmogus, kokias dovanas, talentus ir patirtis jam davė mūsų protėviai. Šiame periode žmogus turės įveikti begalę abejonių, nepatogumų ir kliūčių. Taip yra todėl, kad šis periodas yra savotiška mokykla, kurioje reikės išmokti dar neišmoktas pamokas iš praeito gyvenimo ir nepakartoti savo Karminių klaidų.


Gimimo metai nupasakoja gyvenimo kelio pabaigos atkarpą. Juose užkoduota žmogaus ateities programa ir Sielos tikslas. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šios programos žmogus dar neužsitarnavo, nes tam neturi nei žinių, nei patirties. Tai - dar nenugyventa programa, kurios mes nepažystame. Analizuojant gimimo metus galime aptikti talentus ir gabumus, kuriuos žmogui reikia savyje atrasti, bei atverti.

Ezoterikoje mes galime rasti daug metodikų, technikų ir instrumentų, kurių pagalba galime iššifruoti žmogaus genetinį kodą – gimimo datą.
Šiame puslapyje žadame jums pateikti daugiau įdomios informacijos, kuri bus aktuali žmonėms norintiems giliau ir geriau pažinti save

iš ineta
KUO YPATINGI SKAIČIAI: 3, 6, 9?
[b]Nikola Tesla teorijose tvirtinama, kad tai tobuli, pamatiniai skaičiai, kurie ne tik stovi už daugybės išradimų, bet yra glaudžiai susiję ir su Visata. Mes šiuos ypatingus skaičius eteriniame lygmenyje matome kaip užraktus, kurie naudojami kartu sukuria saugų „indą“, į kurį dedamos intencijos sustiprėja, aktyvuojasi ir greičiau manifestuojasi.
Įdomu tai, kad ir matematikoje šie skaičiai yra išskirtiniai. Pavyzdžiui, skaičių dvigubinimo sistemoje (angl. The Power of 2 Binary System) – 1x2=2, 2x2=4, 4x2=8, 8x2=16 (=1+6=7), 16x2=32 (=3+2=5), 32x2=64 (=6+4=10=1+0=1) ir t. t. – visuomet gausime nesibaigiančią tų pačių vienaženklių skaičių seką: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2…, tačiau joje nerasime nei 3, nei 6, nei 9. Tai vieninteliai skaičiai, nepriklausantys šiai nesibaigiančiai sekai, kuri iš esmės atrodo nepajudinama (ji lydi net ir žmogaus susikūrimą – pagalvokite, kaip dalijasi ląstelės ir susikuria embrionas
iš ineta


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

© 2024 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos