POŽYMIAI , KAD KYLA VIBRACIJOS +PRAKTIKA



Опубликовал: Ajjana, 14-01-2022, 14:37, Научно-познавательные / Практикa / литовский, 795


Šįvakar baigis eilinis kvantinio šuolio etapas, kurio metu kilo visos mūsų planetos virpesių dažnis.Tai lietė ne tik gamtą planetoje, bet ir visus jos gyventojus.Kaip tai jaučia žmonės, kokie požymiai išduoda, kad kyla virpesiai?
Visų pirma norisi atsisakyti žemų vibracijų maisto : gyvulinės kilmės (mėsos, pieno produktų), sunkaus ir aštraus, sūdyto maisto, prieskonių ir cheminių produktų.Nebūtinai žmogus pereina į žaliavalgystę, tai gali būti perėjimas į veganinę mitybą arba tiesiog žmogus nori vartoti paprastą , lengvą maistą ir nedideliais kiekiais.Daugiau energijos gaunama iš eterio, aplinkos terpės.
Mažiau norisi miego, dienos metu nesijaučia nuovargio.Miegas gali sumažėti iki 2 -4 val.per parą, tačiau to pakanka, kad jaustis pailsėjus.
Aplanko sąmoningi sapnai, lengviau išeinama į astralinę erdvę.Lengviau prisimenama, kas vyko, kai buvo išeita iš kūno.Vaizdai tampa labai ryškūs, kaip realybėje.
Atsiveria daugiamatis matymas, galima pradėti matyti orbus, vaizdinius iš praeities ar ateities, net nebūnant miego būsenoje.Tampa lengvesnis kontaktas su anapusiniu pasauliu.
Atsiranda lengvumas kūne - būsena tarsi „ant sparnų“, kuri panaši į įsimylėjimą, viso pasaulio įsimylėjimą, įsimylėjimą į dabartinį momentą.
Apima toks jausmas, kad neina suprasti ar esama kūne, ar ne?
Nebelieka baimių, nepasitikėjimo savimi, nebelieka negatyvių emocijų, tik skrydžio lengvumas.Tai tarsi euforija, tačiau ne nuo maisto, pirkinių, ar žemiškų nuotykių.Tai pilnatvės jausmas be matomų priežasčių, besąlygiška meilė ir harmonija su aplinka.
Mažiau norisi bendrauti ir aptarinėti, labiau patinka vienatvė.Kritikuojantys žmonės nebeįdomūs.Žmonės „permatomi kiaurai“, tačiau nebesinori „veltis“ į svetimas problemas.
Nesinori nusileisti iki žemų vibracijų lygio, tad nesinori su bet kuo bendrauti.
Atsiveria empatija, jaučiate žmones, nežiūrint ką jie kalba ir kaip save pozicionuoja.
Atsiveria telepatija, jaučiate ką žmogus galvoja.
Didėja sąmoningumas.Aiškėja visas bendras vaizdas – dėliojasi visa dėlionė iš visos informacijos, kurią kažkada skaitėte ir matėte.
Stiprėja intuicija.Jaučiate kada esate reikiamu momentu reikiamoje vietoje.Matote priežasties – pasekmės sąsajas.
Vis labiau įtakojate į situacijas savo gyvenime.Įgyjate mago savybes.Pradeda pildytis žodžiai ir ketinimai, greitėja materializacija.
Esate nuolatiniame džiaugsme , harmonijoje, pilnatvėje, nežiūrint į visas aplinkybes.Tai yra vidinė būsena, kylanti iš vidaus, kurios nestimuliuoja jokie išoriniai dirgikliai tokie kaip maistas, kava, tabakas, miegas, seksas, įsimylėjimas ar šlovės akimirkos.
01.143.2022.
из инета
Kūrimo praktika
2021.11.29
Susitelkite į kvėpavimą. Kvėpuokite ramiai, dėmesį nukreipę į savo širdį. Paskui pradėkite garsiai sakyti ir vizualizuodami ką sakote, atlikite veiksmus. (Geriau būtų įrašyti į diktofoną ir klausant bei vizualizuojant, viską atlikti...)

Žvilgsnį savo į širdį kreipiu,
Sielą plačiai jam atveriu,
SAULEI rankas aukštyn tiesiu.
Į VIENIO Šviesą į e i n u .

Dėkingumą skleisdama,
MEILE užsipildydama,
Imu kilti virš Žemės aukštai,
Tapdama SAVIMI tikrai...

Mintys pradeda kurti,
Meilę visiems spinduliuoti:
Tamsybių kančias tirpina
Ir džiaugsmą žemėn pila...

Mūsų Planetą matau
Laisvą nuo agresijos ir blogio.
Džiugūs žmonių veidai
Šviečia laime ir gėriu...

Širdys jų tyros, nekaltos,
Kaip tų mažų kūdikėlių...
Sąmonės plačiai atvertos,
Pasaulį kuria iš meilės ir gėrio...


( Sukūrė Meilė-Lėja-Nėja , 2021.11.15,
iš rusų kalbos išvertė Lilija Talmantienė 2021.11.20




  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos