KAIP BLOKUOJAME SAVO ČAKRAS



Опубликовал: Ajjana, 20-04-2023, 22:56, Статьи / литовский, 363





1. Pirmoji čakra yra raudona; uodegikaulis - Ryšys su Žeme, yra atsakingas už žmogaus gyvybinę jėgą.

Blokavimas atsiranda tada, kai žmogus jaučia baimę. Ši būsena blokuoja pirmąją čakrą. Norėdami pagerinti našumą ir pašalinti kliūtis, nepadėkite savo baimių į šalį, o padėkite jas prieš akis. Susipažinkite su savo baimėmis.
2. Antroji čakra yra oranžinė; kiek žemiau bambos, yra atsakingas už kūrybinį realizavimą ir poreikių tenkinimą.
Blokavimas įvyksta tada, kai žmogus jaučiasi kaltas. Tai destruktyvi būsena. Kiekvienas, kuris tai išgyvena, jaučiasi tarsi lipniame beviltiškumo kokone. Užblokavimas pašalinamas taip pat, kaip ir dirbant su pirmąja čakra. Nenusisukite nuo jos. Išsiaiškinkite, ką matote kaip savo kaltę. Pažvelkite į situaciją iš kitos pusės.
3. Trečioji čakra geltona; bamba yra mūsų kūno energijos centras, atsakingas už mūsų ketinimų stiprumą.

Blokavimas įvyksta, jei žmogus jaučia gėdą, NUSIVILIMĄ. Deja, to mus moko net mokyklose. Bandymas nuolat gėdinti vaiką, sakyti jam "bet tau nesigėdija" Taip blokuojame šią čakrą
4. Ketvirtoji čakra – žalia, širdis, dalyvauja visuose žmogaus gyvenimo procesuose.
Užblokavimas atsiranda, jei žmogus jaučia sielvartą. Tai ne mažiau destruktyvi žmogaus emocinė būsena. Kai ši čakra užsidaro, žmogus patiria nemalonią, skausmingą būseną širdies srityje. Užblokavimą pašalinti sunkiau nei kitose čakrose, nes. viso to lydima apatijos būsena dažnai nesuteikia žmogui galimybės blaiviai pažvelgti į problemą. Bandant išanalizuoti situaciją sielvarto būsenoje, įžvelgti priežastį ir pažvelgti į viską iš kitos pusės, reikia daug valios.
5. Penktoji čakra –šviesi mėlyna; gerklę, atveria medžiagų apykaitos, bendravimo darbą.
Blokavimas atsiranda, jei žmogus pasirenka meluoti ir meluoti sau. Tai bene sunkiausia – nemeluoti! Ypač jei bendraujame su nuolat meluojančiais žmonėmis. Jie taip pat mato apgaulę kituose, net jei nėra apgaudinėjami. Deja, melas yra užkrečiamas. Būkite sąžiningi su savimi.
6. Šeštoji čakra – mėlynos spalvos, trečioji akis, koreguoja kūną kontaktui su pasąmone, dvasine valia.
Blokavimas atsiranda, jei žmogus jaučia atsiskyrimą, gyvena iliuzijose. Tampi viskam aklas ir kurčias. Tikrai priimk tai, ką turi. Nemėginkite būti aukštesni už savo kaimyną. Svajonės pildosi, jei jos yra tikros.
7. Septintoji čakra yra violetinė, virš galvos – ryšys su kosmine energija.

Blokavimas atsiranda, jei žmogus turi tvirtus žemiškus prisirišimus. Čia turima omenyje viskas – namai, darbas, automobilis, žmonės ir t.t. Turite išmokti viską paleisti. Sunkiausia yra paleisti žmogų, kurį mylime. Tačiau sutikus, kad meilė nėra materiali, tai irgi įmanoma padaryti. Nelaikykite savo žemiškų prisirišimų kaip dogmų.


  • Нравится
  • 0

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos