Biofizikė V.Mironova: „Galingiausią šviesą išspinduliuoja žmogaus sąmonė”



Опубликовал: Ajjana, 16-12-2020, 14:50, Научно-познавательные / литовский, 2 083




Šiandien su džiaugsmu pristatau nuostabią rusų mokslininkę, akademikę, biofizikę, tarptautinės MAENIN (Международной Академии Энергетических Инверсий) narę VALENTINĄ MIRONOVĄ ir kviečiu paskaityti mano išverstą vieną iš daugelio jos mokslinių straipsnių “Pasakojimas apie “čipus”.

V.Mironovos paskaitų klausytis, jos straipsnius skaityti pradėjau prieš metus. Buvo šokas! Niekur kitur neradau tokio nusotabaus derinio! Ši moteris iš karto užkariavo mano dėmesį savo žmogiška šiluma, kuri nuostabiai dera su jos gilia mokslininkės erudicija bei gebėjimu subtiliai jungti dvasingumą su mokslu.

Valentina gimė ir iki šiolei gyvena Maskvoje. Ji baigė Aviacijos technologijos institutą, dirbo Rusijos kosminių tyrimų centre. Nors dirbo itin mokslinėje sferoje, atsakymų į ją jaudinčius klausimus ėmė ieškoti visiškai nestandartinėse, netipinėse jos veiklai srityse. Kol galop suprato, jog biofizika, kvantinė fizika apima viską.

Dabar V.Mironova dirba planetų atradimų sintezės srityje (chemijos, fizikos, branduolinės fizikos, branduolinės chemijos, astrofizikos ir kitose mokslo srytyse), kur skirtingų disciplinų sankirtoje atrandamos absoliučiai naujos žinios.

V.Mironova teigia, kad jos tikslas – paprastais žodžiais papasakoti žmonėms apie juose slypinčią galią, paslėptą nuo jų pačių. Apie galią, kuri pastaruoju metu pradėjo vertis vis didesniam skaičiui žmonių. Taip pat mokslininkė bendrauja su įvairių sričių mokslininkais ir kalbu apie tą patį. Tačiau moksline kalba.

Anot V.Mironovos, žmogaus prigimties, įvairių gyvų organizmų ir kosmoso procesų pažinimas progresuoja taip greitai ir suteikia tokias nuostabias išvadas, kad jos netelpa į vieno mokslo rėmus.

Biofizika, atsiradusi susijungianrt biologijai ir fizikai, tyrinėja gyvus organizmus tiek fizinių ir fizikocheminių procesų lygmenyje, tiek sąsajose su kitais mokslais: astrofizika, kosmo-fizika, lingvistika ir kt. “


PASAKOJIMAS APIE „ČIPUS”*

Valentina Mironova

Kaip manote, kodėl tiek daug dėmesio skiriama žmogaus savijautai? Tiek daug raginimų ir įvairių praktikų, kad būtų pasiekta emocinė pusiausvyra?

Kodėl taip akcentuojamas bendravimas su savo siela, aukštesniais aspektais? Kodėl pastaraisiais metais ėmė keistis žmogaus fiziologija, išryškinanti jos teigiamas mutacijas, bet apie tai beveik niekur nebuvo kalbama? Kodėl taip svarbu kelti savo vibracijas ne tik vienkartinėse meditacijose, bet ir kasdieniame gyvenime, nuolat?

Pasigilinę į naujausius mokslininkų atradimus, galite susidaryti pilną vaizdą, kas iš tiesų vyksta.

Mes visi ilgą laiką dalyvavome dualumo (gera-bloga) eksperimente. Ir jo metu mūsų fiziniuose kūnuose susikaupė didžiulis kiekis įvairiausių biologinių (ne mechaninių!) „čipų“, įsitaisiusių mūsų gyvybės palaikymo sistemoje.

Gyvoje žmogaus ląstelėje yra apie keturiasdešimt mokslui žinomų molekulinių “čipų” , “mikroschemų” (arba mokslininkai jas vadina “mašinomis”) (žurnalas „Popular Mechanics“ Nr. 1, 2016, „Nanorobotai mūsų viduje“).

Tos molekulinės “mašinos” gamina energiją, kad organizmas išlaikytų gyvybę, sutraukinėtų mūsų raumenis ir susikonstruotų kitis molekulinės “mašinas”, reikalingas mūsų gyvybinėms funkcijoms palaikyti. Pašalinus kurias nors tokios “mašinos” dalis, pats molekulinis organizmas nesunaikinama, o tik sumažėja jos efektyvumas.

Iš tokių “mašinų” buvo sudaryta žmogaus ląstelių biochemija, kurios varomoji jėga ilgą laiką buvo stresas, kova už būvį, išgyvenimo filosofija ir kuri dabar, veikiama naujų mutacijų, itin sparčiai keičiasi.

Aiškinamasis anglų-rusų nanotechnologijų žodynas taip apibrėžia terminą „nanomašinos“: tai – dirbtinė molekulinė mašina, sukurta molekulių gamybos technologijų pagrindu. Mechaninis įtaisas yra toks miniatiūrinis, o jo detalės suformuotos iš atskirų molekulių.

Bet viskas nauja yra gerai pamiršta sena.

Puikus fizikas, Nobelio premijos laureatas Richardas Feynmanas tai žmogus, kuris paskatino mokslo pasaulį sukurti nanorobotus, pagrįstus būtent tokiais biologiniais molekuliniais prietaisais. Viso pasaulio bioinžinieriai atspirties tašku laiko 1959 m. R. Feynmano skaitytą paskaitą simboliniu pavadinimu „Ten apačioje dar yra daug vietos“.

Ryškiausias pavyzdys, į kurį įsigilinus, galima suprasti visų virusų veikimo mechanizmą – tuberkuliozės heksameras.

Buvo nustatyta, kad tuberkuliozės mechanizmą (mikroschemų algoritmą) suaktyvina labai žemos vibracijos, kurias skleidžia žmogaus, “kažkam kitam” atidavusio visą savo valią, emocijos (http://proza.ru/2017/04/09/899).

Labiau nei pati tuberkuliozė yra užkrečiamas žmogaus minties ir būsenos virusas! Įvyksta energetinis žemų dažnių būsenos perdavimas ir žmogus suserga.

Tačiau ligos procesas gali būti sustabdytas, jeigu žmogus supranta, kas įvyko ir savo baimės, depresijos, panikos būsenas transformuoja.

Nes mato išeitį, viltį, o tai iš karto kilsteli jo organizmo vibracijas. Ir liga pamažu dingsta. Žinoma, vaistų nuo tuberkuliozės poveikio taip pat niekas neneigia…

Tuberkulioze sergančių žmonių mirštamumo statistika yra labai didelė: ji yra viena iš dešimties mirties priežasčių visame pasaulyje. PSO duomenimis, 2017 m. pasaulyje tuberkulioze užsikrėte 10 mln. žmonių, iš jų 1,6 mln. mirė, nes sirgo ne tik tuberkulioze, bet ir buvo užsikrėtę depresijos virusu…

Tyrėjai iš Ispanijos ir Vokietijos laboratorijoje sumodeliavo bakterijos Mycobacterium tuberculosis veikimo organizme algoritmą. Straipsnis buvo publikuotas žurnale „Nature“. (“Architecture of the mycobacterial type VII secretion system”. Nikolaos Famelis, Angel Rivera-Calzada, Gianluca Degliesposti, Maria Wingender, Nicole Mietrach, J. Mark Skehel, Rafael Fernandez-Leiro, Bettina B;ttcher, Andreas Schlosser, Oscar Llorca & Sebastian Geibel. Nature volume 576, pages 321–325 (2019).

Bakterijos Mycobacterium tuberculosis sekrecijos sistemos struktūra ir funkcionavimas buvo pavadintas T7SS (VII tipo sekrecijos sistema). Tai sistema, turinti šešiakampio formą (šešiakampė žvaigždė – kaip trikampių sankirta, pavyzdys – piramidžių projekcija).

Ispanijos Nacionalinio vėžio tyrimų centro ir Vokietijos Viurcburgo universiteto tyrėjai išsamiai aprašė T7SS struktūrą atominiame lygmenyje.

Šis tyrimas atskleidė, kad T7SS – tai tuberkuliozės nanomašina – genetinis algoritmas su tam tikra programa, kurią suaktyvina patologiškai žemos žmogaus energetinės matricos vibracijos.

Tačiau išeitis yra.

Bet kokio viruso veikimą sutabdo šviesa. O pačią galingiausią šviesą išspinduliuoja žmogaus sąmonė ir jo gilus kasdienis sąmoningumas.

Tokio tipo sąmoningumas skleidžia koncentruotą ir stabilų spinduliavimą, kuris pripildo kiekvieną žmogaus organizmo ląstelę. O vibracijų kėlimas tampa pačiu svarbiausia savisaugos technika….

Ir visai nesvarbu, kada ir kokia mikroschema buvo “instaliuota” į mūsų organizmą. Tie “čipai” suveikia tada, kai sužadinami baimės, panikos, depresijos, nerimo dažniai – ten, kur nėra sąmoningumo. Kur atsiranda bandos jausmas.

Išvados

1.Pastaraisiais metais įvyko didžiuliai pokyčiai. Visatos evoliucijos spiralė pradėjo naują savo vystymosi etapą.

2.Sąmoningumas suteikia tiesioginį ryšį su mūsų aukštesniaisiais aspektais.

3.Svarbu – pastovus sąmoningumas, nes trumpalaikė sąmoningumo būsena duos trumpalaikį poveikį. Mums reikia ne efekto, o kūrybingo gyvenimo!

4.Todėl absoliučiai nesvarbu, kokios “nanomašinos” ar „čipai“ yra mūsų fiziniuose kūnuose.

5. Svarbus tik mūsų sąmoningumas, emocinis grynumas ir pusiausvyra, geriausia – neutralumas. Tuomet tampate aktyviu evoliucinių Aukštųjų Energijų laidininku.

6. Tam būtinas atributas – yra savęs pažinimas. Ir giluminis Dievo jutimas.

7. Tuomet sąmoningumas tampa neatsiejama jūsų būties dalimi. Jūs prisiimate atsakomybę už savo poelgius ir gyvenimą.

Jūs pradedate žinoti be jokių įrodymų.

O tai ir vyksta dabar…

Paaiškinimas: “čipai”, “mikroschemos”, “mašinos” – turima galvoje biologiniai dariniai, kurie susiformuoja žmogaus organizme, vykstant tam tikriems biocheminiams procesams.

Vertė: Rolanda Lu

Šaltinis: https://proza.ru/2020/05/04/2030



Jei patiko šis tekstas, – dalinkitės su kitais, paspauskite širdelę, komentuokite – man labai svarbus atgalinis ryšys.


  • Нравится
  • 0

Похожие публикации

savespazinimas.lt

Gfun © 2023 "Savęs Pažinimas"

Visos teisės saugomos